N560 - czy działa z karta SD 4Gb i jaką.

• 7 Odpowiedzi
  • 1179 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Listopad 19, 2006, 10:18:45 »
Mam pytanie, chcę dokupić kartę SD 4 Gb, a nie wiem czy N560 rozpoznaje 4 Gb, oraz jaki typ karty polecacie, szybką, standardową, może lepsza będzie 2 Gb? Może pytanie jest błache ale na prawdę nie wiem. Będę wdzięczny za rarę.

Pozdrawiam
Robo

*

Offline vikelf

• 392
Re: N560 - czy działa z karta SD 4Gb i jaką.
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 19, 2006, 11:50:57 »
Cytat: "robo.w"
Mam pytanie, chcę dokupić kartę SD 4 Gb, a nie wiem czy N560 rozpoznaje 4 Gb, oraz jaki typ karty polecacie, szybką, standardową, może lepsza będzie 2 Gb? Może pytanie jest błache ale na prawdę nie wiem. Będę wdzięczny za rarę.

Pozdrawiam
Robo

Tu znajdziesz odpowiedz:
http://www.pdaclub.pl/forum/search.php

*

Offline Tuvok

• **
  • 150
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 22, 2006, 19:33:38 »
to chyba nie jest najlepsza odpowiedź... sam szukam karty 2GB i co - np. A-Data podobno działa, ale jaka dokładnie wersja? zwykła czy SDHC?

o 4GB kartach jest jeszcze mniej sprawdzonych informacji...

dobrze by było, żeby ktoś napisał np. to: http://www.adata.com.tw/adata_en/product_detail.php?ProductNo=ASDH150BU działa (przykład, nie wiem czy ta akurat karta działa...)

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 22, 2006, 20:01:35 »
U mnie działa karta PQI High Speed 150 - 4GB.
Jak na razie bez problemów.
Odpukać ;)

*

kichu1979

« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 22, 2006, 20:05:54 »
Mialem u siebie i PQI i Sandiska, obie chodzily ok. problemow zadnych.

« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 22, 2006, 21:55:35 »
Cytat: "Tuvok"
to chyba nie jest najlepsza odpowiedź... sam szukam karty 2GB i co - np. A-Data podobno działa, ale jaka dokładnie wersja? zwykła czy SDHC?

o 4GB kartach jest jeszcze mniej sprawdzonych informacji...

dobrze by było, żeby ktoś napisał np. to: http://www.adata.com.tw/adata_en/product_detail.php?ProductNo=ASDH150BU działa (przykład, nie wiem czy ta akurat karta działa...)

użyj opcji szukaj, ograniczonej do forum FS i szukając hasła "4gb" znajdziesz odpowiedź na wszystkie swoje pytania, temat maglowany nie dalej jak miesiąc, dwa temu...

*

tramp

« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 22, 2006, 23:03:34 »
Panowie nawet chwile w kiblu nie mozna spokojnie posiedziec patrzac na pewna ignorancje :)
SDHC na dzien dzisiejszy nie obsluguje zadne PDA (tak wiec zegnajcie karty 8GB)
z pozostalych kart wybierac raczej do woli, hula 99.9%
przy zakupie kierowac sie rozsadkiem ew.posiadanym tak by nie kupic pirata, totalnego noname'a (chyba ,ze ktos kocha) albo zlomu

*

Offline wpmike

• 1169
  • Sprzęt: Sony Xperia Z
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 22, 2006, 23:42:52 »
Cytat: "tramp"
Panowie nawet chwile w kiblu nie mozna spokojnie posiedziec patrzac na pewna ignorancje :)
SDHC na dzien dzisiejszy nie obsluguje zadne PDA (tak wiec zegnajcie karty 8GB)
z pozostalych kart wybierac raczej do woli, hula 99.9%
przy zakupie kierowac sie rozsadkiem ew.posiadanym tak by nie kupic pirata, totalnego noname'a (chyba ,ze ktos kocha) albo zlomu

Mozna tez sprawdzic na miejscu czy dziala (ja tak zrobilem i nie bylo problemu). Sklep sie nazywa Lorien, ul. Ptasia, blisko pl. Bankowego (dla tych co z Wawy). Godny polecenia. A tak poza tym to tu jest wątek o kartach. Proszę moderatora o zamknięcie/przeniesienie niniejszego wątku do wskazanego przeze mnie. Pozdr.