Teraz to nawet jako antymisiek nie posłuży. Co mi zbytnio nie przeszkadza. Problem w tym,że o drogę też nie zapytasz. Czemu? Odpowiedź na jednym z forów.
http://cb-radio.pl/phpBB/viewtopic.php?t=10734&start=0
Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad zaczęła regularne zagłuszanie. Cel szczytny-ale wykonanie do d... Ludzie narzekaja,że nieraz nie idzie o nic zapytać. Proponuję ,żeby puszczano to całodobowo. Nikt sie z nikim nie dogada i wszyscy zdemontują sprzęt. 
No koledzy krytykanci CB NIE ZGADZAM SIE Z WAMI!!!
To bardzo pomocne urzadzenie, wiem, ze w wiekszosc kierowcow amatorow wykorzystuje je tylko w jednym celu..., ale jak ktos ma zdrowy rozsadek, to nie bedzie jechal 100 jak mozna 50, tylko pojedzie no powiedzmy 60-70 to po pierwsze i dalej wszyscy widzimy na drogach wariatow, ktorzy lamia podstawowe zasady a nie posluguja sie CB, wiec to nie o to chodzi. Obecnie w naszym kraju tysiace kilometrow drog sa w nieustannym remoncie, a w zwiazku z prawdopodobienstwem pewnej imprezy sportowej w 2012 remontow bedzie jeszcze wiecej, wiec korkow jeszcze wiecej i wlasnie majac CB wiemy o sytuacji na drodze na 30-50km do przodu /mimo zasiegu radia 5-10km/ i wtedy w naszym kochanym N560 latwo znajdujemy wygodna trase alternatywna i tak ja z tego korzystam, a jak przy okazji uslysze, ze na 424km stoja "federalni" i susza to przy okazji unikam nadwyrezenia portfela, mozna tez posluchac kawalow opowiadanych w sieci, nauczyc sie nowego jezyka, mozna poprosic kolega TIR-a zeby zjechal troszke na prawo i zrobil miejsce dla maluszka i zawsze zjezdzaja, mozna uslyszec, ze jest wypadek i trzeba zwolnic, ze jest slisko...itd. A z tym zagluszaniem to lipa...tak mowia Ci, ktorzy maja kiepskie anteny. I nie trzeba wiercic dziury - swietnie trzymaja sie na magnesach. Wiec korzysci sporo, a cena calego zestawu to nawet tylko 250zl, a jak ktos wylozy 500 to juz ma super.
Wiec Loox plus CB to dobre polaczenie.
Pozdrawiam