właśnie odebrałem z poczty przesyłkę, ale po kolei. We wtorek tj. tydzień temu brat zaniósł palmtopa do serwisu fabrycznego w Warszawie na ul Jagielońskiej, po czym sprawdzono nr. fabyrczne itd. , powiedziano mu że jest on na gwarancji(chociaż żadnej karty nie dostrczył, po prostu kupiłem go bez papierów lecz widzialem że jest legalnie kupiony tylko wcześniej zaginęły dokumenty kupna). W piątek rano dostał telefon że sprzęt jest naprawiony, przy odbiorze też nie było żadnych problemów, nikt nie pytał co było wgrywane tylko podpisał odbiór i odebrał. Oczywiście zaraz mi go wysłał. Po włączeniu mam od nowa WM5, tzn że zmieniono bezpłatnie oprogramowanie. Naprawdę jestem mile zaskoczony tym serwisem, nie wiem czy jakiś inny serwis bez papierów by się w tym grzebał. Co prawda słuchy mnie doszły że każdy sprzęt jest rejestowany i w przypadku kradzieży i zepsucia się urzadzenia sprzęt wróci do właściciela........... Oby tak było.
Zabieram się do powtórenego wgrywania WM6 może teraz lepiej mi pójdzie a jak nie to wiem co dalej mam robić.....
Lecz nie moge ściągnąć programu Security_Configuration_Manage coś mi rapid się zacina czy ktoś może mi go podesłać?
murko@op.pl