Czy FS wypuszcza czesto poprawki do znalezionych bugow? Obecnie jest poand rok od premiery, moze juz wszystko polatali, czy tez moze przeciwnie, na pocztku cos polatali a pozniej kompletna olewaka klientow i "sp...c" bo my pracujemy nad nowymi modelami...

Ktos pisal ze slabo u nich z upgrade a moze soft idealny?
Nie ma softow idealnych, ale w stabilnosc dzialania zbytnio nie narzekam.
Problemy z GPS, antenka -> serwisuja to ponoc.
Ponoc tak. U mnie fixa na zimno lapie w ok. 2 minuty, wiec nie narzekam. Ostatnio podczas poteznej ulewy
n560 lezal na siedzeniu w samochodzie i ciagle mnie prowadzil na AM

Przeczytalem jak ustawic AM do pracy z tym modelem, ale nie mam jasnosci co do jednej rzeczy - czy da sie ustawic tak by wlaczajac AM sama AM aktywowala GPS (wlaczala) a po zamknieciu AM rowniez GPS sie wylaczal? W opisie ustawienia tego modelu napisal ktos ze trzeba ta funkcje (autoamtycznego wlaczania) wylaczyc bo inaczej AM nie zobaczy GPS...
U mnie AM sama wlacza GPS i po wystartowaniu program od razu szuka sygnalu. Nie ma zadnego problemu z
zobaczeniem wbudowanego w pocketa modulu GPS.
Czy to prawda ze GPS w nim jest "słaby" i nie lapie dobrze sygnalu, na jakies ruskiej stronie pisali ze fix nawet 10minut i gosc byl lekko zaskoczony... a moze mial model nadajacy sie do serwisu?
Tak jak napisalem wyzej - nie narzekam na GPS, ale byc moze, ze mozna trafic w jakis trefny egzemplarz.
Ile wytrzymuje wam bateria - wlaczony non stop, slabe podswietlenie i sluchacie np MP3, a ile przy GPS z takim samym, nie najmocniejszym podswietlaniem?
Jazda 90km trasa i pare minut po miescie na prowadzeniu AM - 19% ubytku z baterii.
Ale fakt, bateria nie jest mocnym punktem zestawu.
Eten X500 ma niby do 9h trzymac (recenzje na tej stronie) z GPS czyli nadaje sie na wycieczke rowerowa, a ten FS to 3h, raczej zbyt krotko :/
Kazde PDA bez dodatowego zasilania krotko.
VGA czy nie VGA, oto jest pytanie (ogladalem w markecie i pieknie widac na VGA ale bateria szybciej pada jak widze :/ )

Ja tez sie motalem sporo przed zakupem, ale wybralem n560 wlasnie ze wzgledu na ekran. Uznalem, ze duzo bede sie patrzyl w ekran [internet, ebooki, jakies gry moze, etc.], wiec to jakosc ekranu ma priorytet. A okazalo sie, ze i GPS jest do uzytku