Spb diary - jak wylaczyc alarm?

• 2 Odpowiedzi
  • 714 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline antonib

• 423
  • Sprzęt: N560 N95 OMNIA... to juz historia Teraz IPHONE 3GS 16
Spb diary - jak wylaczyc alarm?
« dnia: Listopad 19, 2007, 20:12:48 »
Mam zainstalowany Spb-diary, swietny program, ale mam z nim taki problem. W kontaktach mam wprowadzone daty urodzin i mienin, tak zeby niezapomniec...no i nie wiem jak skasowac alarm przypominajacy o wydarzeniu. Wyglada to tak, ze o godzinie 0:00 Loox wlacza podswietlenie, daje cichutki sygnal dzwiekowy i wyswietla sie komunikat i  rano stan akumulatora jest rowny 0, a jest mi potrzebny do pracy. Ten alarm jest mi zupelnie niepotrzebny, bo codziennie rano jak wlaczam Looxa to  na pulpicie mam to na zakladce <dzisiaj>. Jak ustawiam zadania, albo spotkania na konkretny dzien to tam jest opcja o alarmie, na stronie kontaktow jakos nie moge sie tego dogrzebac...
Pozdrawiam

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: Spb diary - jak wylaczyc alarm?
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 19, 2007, 22:32:19 »
Ja też ma ten program i o urodzinach mi nie przypomina w ten sposób jak tobie. W zakładce "specjalne wydarzenia" nie ma ustawień dźwiękowych są tylko ustawienia wyświetlania w odpowiedniej zakładce. Musisz mieć coś ustawione w alarmach.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline antonib

• 423
  • Sprzęt: N560 N95 OMNIA... to juz historia Teraz IPHONE 3GS 16
Odp: Spb diary - jak wylaczyc alarm?
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 19, 2007, 23:29:47 »
Ja też ma ten program i o urodzinach mi nie przypomina w ten sposób jak tobie. W zakładce "specjalne wydarzenia" nie ma ustawień dźwiękowych są tylko ustawienia wyświetlania w odpowiedniej zakładce. Musisz mieć coś ustawione w alarmach.
Dzieki, pozmienialem w settings, zobaczymy co z tego wyjdzie...juz niedlugo kolejne urodziny w ksiazce adresowej..
Pozdrawiam i dziekuje.