N520 POMOCY PROSZE!! BARDZO WAZNE

• 4 Odpowiedzi
  • 686 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

N520 POMOCY PROSZE!! BARDZO WAZNE
« dnia: Sierpień 19, 2007, 12:37:05 »
mam pocket loox n520... moj madry tata chcial spolszczenie zainstalowac i mu cos nie wyszlo.. teraz wogole sie nie chce windows uruchomic... wlaczam pocket pokazuje sie tapeta siemensa a potem bialy obraz i nic wiecej.. co mam zrobic prosze powiedcie co mam zrobic... bo sam juz nie wiem.. probowalem wielu rzeczy.. to sie wogole da jakos naprawic czy juz jest po pockecie??

*

Offline barchom

• *
  • 77
  • Sprzęt: FS Loox c550
Odp: N520 POMOCY PROSZE!! BARDZO WAZNE
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 19, 2007, 16:55:42 »
Zrób HR (hard reset). Powinno pomóc.

*

Offline Youma

• 39
  • Sprzęt: FSC N520 + 2 GB + osprzęt
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 19, 2007, 17:53:38 »
Jak powyżej. Hard reset. A potem nie instaluj spolszczeń :)

*

Offline antonib

• 423
  • Sprzęt: N560 N95 OMNIA... to juz historia Teraz IPHONE 3GS 16
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 19, 2007, 22:53:06 »
HR tak jak radza koledzy, innej drogi chyba nie ma.
Podobno jest nowa wersji Marchevki, ktora juz nie robi takich niespodzianek, wejdz na ich strone i poczytaj, jezeli masz starsza wersje ale oryginalna, to bedziesz mogl sciagnac  poprawki, poczytaj tam FAQ, jest pare ciekawych problemow.
A w przyszlosci jezeli juz koniecznie bedziesz chcial spolszczenie /tylko po co?/ to pamietaj, ze najlepiej dziala, jezeli jest nagrane na czysciutki system tuz po HR, a dopiero potem instaluj sobie cala reszte. Polecam tez program do Backup'u bo pozwala zaoszczedzic nerwy i czas.
Pozdrawiam.

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 20, 2007, 09:47:51 »
No jesli to pomoze to bylo by bardzo dobrze tylko jak to zrobic?? bo nie mam pojecia moze jakis link albo cos jak to zrobic krok po kroku bo pierwsze slysze o takim czyms...
pozdrawiam. z gory dzieki
Napisane: Sierpień 20, 2007, 09:07:26
dobra juz zrobilem poszukalem troszke i wszystko dziala idealnie;];] dzieki za pomoc i pozdrawiam;];]