n520 i karta Bluetooth SD

• 0 Odpowiedzi
  • 610 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline anthrax

• 45
  • Sprzęt: Fujitsu-Siemens Pocket LOOX n520
n520 i karta Bluetooth SD
« dnia: Listopad 09, 2007, 20:34:05 »
Mam n520 i kupilem sobie karte Bluetooth SD Toshiba Bluetooth SD Card3 taka jak na tej aukcji: http://allegro.pl/item262684318_toshiba_bluetooth_sd_card_3.html. Zarowno przy standardowym kliencie Windowsowym jak i Broadcomie przy probie wlaczenia bluetooth dostaje komunikat: "The Bluetooth Radio failed to turn ON due to insufficient driver memory avalible. You must perform a normal reset before you can turn ON the Bluetooth Radio." Robilem soft resety, zrobilem hard reset i caly czas jest to samo. Ze sterownikami Toshiby (one sa chyba dla 2003SE) tymi z plytki jest podobnie. Mam WM6.

Edit: Udało mi się uruchomić kartę na sterownikach Socket Bluetooth SDIO. Niestety jedyna rzecz ktora nie chce mi działać to OBEX. Czy istnieje mozliwosc zainstalowania w systemie swoch BT Stack (Socket i Broadcom) i zmuszenia Broadcomu do korzystania z driverow od Socket BT Stack? Da sie to zrobic np. poprzez edycje rejestru? Czym po takim zabiegu nadal bede mial ten komunikat "The Bluetooth Radio failed..."? Czym on jest spowodowany?
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2007, 13:35:01 wysłana przez anthrax »