Jak szybko powinie uruchamiać się PDA

• 3 Odpowiedzi
  • 702 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Marzec 12, 2006, 16:39:47 »
Wiem że to jest może pytanie dziwne - ale spowodowane raczej moimi  obawami czy aby wszystko jest w porządku. Jestem użytkownikiem dopiero od tygodnia a raczej nie wiele mi wychodzi. Mój n520 jakoś się muli. Chodzi o odpalenie po dłuższym nieużywaniu - zajmuje mu ono około 40 sekund. Nie mam nic, prócz windy i automapy. No i jak bym mógł jeszcze spytać o ustawienia GPS. Jak próbowałem to co znalazłem na forum to nie działała automapa. Ja musze mieć ustawione zakłądki program com7 hardware na com 8 i 9600B no i na 3 zakładce zaznaczony kwadracik. Jeżeli biorę ustawienie w hardwerze na NONE to nic nie działą ani AMapa ani GPS lokator

« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 12, 2006, 19:43:02 »
Nie chodzi Ci mam nadzieje o soft reset?

Moj 4350 uruchamia sie... no nie wiem jakies 0.2 sekundy a mam troche poinstalowane ale nie mam GPS wiec moze to to. Nie wydaje mi sie aby u Ciebie bylo ok. Jednak tu musi sie wypowiedzciec ktos bardziej doswiadczony.

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 14, 2006, 00:38:02 »
witam

jestesmy w dziale FSC...  z pytan retorycznych:
1) czy hp to fs?...          nie? naprawde?
2) jak rozumiem na tym 4355 masz wm 5.0...  nie? naprawde?

co do odpowiedzi na pytania jagora - jak ustawisz hard na "port" none to skad sprzet (i soft) ma widziec czy i gdzie jest GPS? IMHO to tak jakbys na swojej wizytowce wpisal w polu kontakt "NONE" i bys sie dziwil, ze ludzie nie wiedza jak do Ciebie trafic. AMapa ma swoje wady jednak na n520 dziala calkiem sprawnie.
Co do rozruchu WM 5.0 na loox 520 - niestety i u mnie trwa to dluuuugo. W WM 2003 na 410 odbywalo sie to zdecydowanie szybciej. Wgraj poprawke ze strony FS i ustaw AS w pockecie - zgodnie z jednym z watkow na stronie.

pozdrawiam

kri z

N520 padl i nie wstaje
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 15, 2006, 17:22:11 »
Kolego, zajrzyj na wątek: N520 padl i nie wstaje

PS. Na przyszłość podawaj o jaki konkretnie model pytasz :)

Pozdrawiam
Yoonko