Czy ktoś mógłby mi łopatologicznie wyjaśnić,jak ustawić Internet w Loox'ie? Kombinuję jak koń po górkę,już drugi dzień grzebię w E2C i nic. Podobno można sie podłączyć na 3 sposoby. Przez bluetooth sprzężony z komórką (ale u mnie to koszty,mam ERA Tak,Tak i zjadłoby mi całą kartę zanim bym do czegoś doszedł). Drugim sposobem jest przez modem i kompa,ale ja mam ADSL a nie router i musiałbym kompa podpiąć,a to mi nie pasi. I trzeci-czyli przez hotspot (darmowy). To mi pasuje najbardziej,bo podszkoliłbym sie troche bez kosztów. Odpaliłem E2C-kazałem szukać hotspotów. O dziwo,znalazł od razu-pewnie dlatego,że mieszkam o 100 metrów od Polibudy,a oni chyba maja darmowy hotspot. Wybieram go-wychodzę z programu (działa w tle),ale Internet Explorer pisze mi,w ekranie,że mam sobie ustalić jak ustawić,a tego jest w diabły. A chciałem mobile gadu wypróbować chociażby. Niech mi ktoś to wysle na PW,albo odpisze,albo na GG. Jak nie-to trudno. W Vobisie obiecali,że jak przyjdę to mi to poustawiają,ale wolałbym mieć opisane,bo jakby HR przyszedł,mógłbym nie dać rady z ponownym ustawieniem.
EDIT:Jak widze chętnych do pomocy nie brakuje. Szkoda,że stercza tak wysoko na wyzynach wiedzy,że się do poziomu niektórych nie zniżą

A chciałem tylko wiedzieć,jak skonfigurowac net,żeby się z hotspotami połączyć. Kombinowałem z E2C kazałem mu szukać. Nawet znalazł jakieś - kazałem sie połączyć z tym,który nie miał przy sobie znaczka kluczyka. Napisał Conected. Więc zminimalizowałem program-odpaliłem Internet Explorera,a on na to,że net-u nie odpali,bo musze coś w ustawieniach pozmieniać. A ja nie wiem co. Ale trudno. Tu sie nie doczekam na pewno.