Loox n520 - wielka prośba

• 6 Odpowiedzi
  • 944 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Czerwiec 06, 2006, 19:06:01 »
Witam,
wczoraj otrzymałem zakupionego n520, jutro wyjeżdżam, więc zawiele czasu na szukanie nie mam, stąd moja wielka prośba. Gdzie można znaleźć instrukcję??? W komplecie nie dostałem, w sieci nie ma, a to mój pierwszy PDA i nie potrafię wykonać choćby podstawowych operacji (instalacja softu, wykorzystanie systemu, ustawienia, wgranie lokalizacji, obsługa GPS etc.). Wiem, lamerska prośba, ale bardzo pilnie potrzebuję pomocy. Z góry wielkie dzięki.

*

Offline jarmarek

• 340
    • Trochę informacji o mnie...
  • Sprzęt: Oj było wiele... aktualnie (niestety) PPC
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 06, 2006, 19:18:00 »
Nie pracuj za pieniądze...

*

Offline megabit

• **
  • 120
  • Sprzęt: L00X C55o + Brando + 2GB SD + Schecter Revenger :P
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 06, 2006, 19:20:35 »
zobacz na http://www.fujitsu-siemens.com/support/manuals.html po angielsku ale mozesz wrzucic na jakis translator i wmiare pokapujesz sie o co chodzi
...::: COMA :::...

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 06, 2006, 19:35:14 »
Wielkie dzięki za szybką odpowiedź, zwłaszcza że naprawdę przed wyjazdem liczy się dla mnie każda godzina :-)
Znalazłem ogólny manual do PDA series n/c bodaj. Z angielskim sobie spokojnie poradzę, nie wiedziałem tylko, że nie ma instrukcji do poszczególnych modeli. BTW, szczerze mówiąc jestem cholernie zaskoczony, że w moim pudełku nie ma instrukcji choćby w pdf. Czy to normalne? Też tak mieliście? Raz jeszcze dziękuję i pozdrawiam.
R.

*

Offline b98

• 541
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 06, 2006, 22:02:37 »
pdf jest na CD Activesynca schowany w jakimś tam katalogu już nie pamiętam jakim (przynajmniej w płycie do N560)

*

silentjob

« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 06, 2006, 22:04:00 »
Dokładnie, manual dołączony w wersi elektronicznej powinien na płycie być :).

« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 06, 2006, 22:09:16 »
Już ściągnąłem i wydrukowałem manual ENG ze strony podanej przez megabit'a. Od razu pewniej się czuję. A jako żem nowicjusz, to pewnie od czasu do czasu tu sie jeszcze pojawię. Dziękuję serdecznie za pomoc i pozdrawiam
R.