i jeszcze na temat tych sexy pasków

to nie wygląda jak uszkodzenie lcd w stylu pekniecia itp.
to jest zludzenie optyczne - wraz ze miana odleglosci stają sie wezsze i szersze (przy ok 50cm pasek zajmuje caly ekran i przestaje to byc widoczne - oczywiscie wszystko nadal fioletowe)
teraz przychodzi mi na mysl tylko ulozenie swietlowki pod zlym kontem w stosunku do rozpraszacza czy cos w tym stylu
z reszta... gdybym mial serwis pod reka to bym sie wybral na konsultacje, ale w mojej wiosce..
chyba jutro spokojnie i z glowa zabiore sie za jego rozbieranie

pozdro
[Dodano: 2003-04-30 00:59:04]
biblo napisał:
_misiek_:: czemu w takim razie - jak wiesz, że masz padnięty wyświetlacz - piszesz takiego rozpaczliwego i niezasłużonego posta??? - patrz na początek strony 
bo to było pierwsze wrazenie.... potem przyszla wątpliwosc... no i czesciowo potwierdzona
palmtop pewnie jest z .... no wiadomo... :
raczej 1200 w bloto nie wywaliłem bo da sie na nim zupełnie normalnie pracowac a jak jeszcze mam zew. oswietlenie i podsw. np. na połowe to już zupelnie...

juz sie troche przyzwyczaiłem

co do fotek... chyba byly gdzieś w sieci fotki looxa od srodka z okazji mrugającego ekranu - przepis na jego wyregulowanie.............
dajcie namiar na jakis w miare przyjazny serwis fujitsu (w ogole jest kilka?) .. w cuda nie wierze, ale zadzwonie i spróbuje wyciągnąc cos z nich
pozdro...
[Dodano: 2003-04-30 01:14:06]
hmmm kiedys umbro napisał w watku o mruganiu
"Jest program do regulacji parametrów tego ekranu ... "
... ktos wie skad to wziac?