Loox lifting

• 5 Odpowiedzi
  • 1479 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Loox lifting
« dnia: Marzec 20, 2004, 08:58:57 »
Ile kosztowała by wymiana  foli dotykowej w Loox-ie 600. Jakiej foli Brando stosować?

*

Offline Kusiu

• 3968
Loox lifting
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 20, 2004, 10:10:58 »
Chyba mylisz pojęcia, folia Brando jest dodatkową folią zakładaną na ekran w celu ochrony ekranu. Brando produkuje tylko jeden rodzaj folii, ale w różnych rozmiarach, w tym taką do Looxa.

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Loox lifting
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 20, 2004, 10:27:31 »
Powloka dotykowa ekranu palmtopa - czasem twarda, czasem przypominajaca folie (zalerzy od producenta) to integralna czesc urzadzenia. Nie da sie jej tak po prostu wymienic. Co innego jesli chodzi o folie ochronna, zakladana na ekran w celu zabezpieczenia go przed rysami.

Loox lifting
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 20, 2004, 11:18:02 »
Nie pomyliłem pojęć. Jeśli wymiana standartowej czułej na dotyk powłoki bedzie zbyt kosztowna. Można zastosować folię brando jako nakładkę (inaczej się nie da). Jaki rozmiar ma ekran Loox-a?

Loox lifting
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 25, 2004, 11:28:01 »
czarodziej ! :D ... a ja nadal nie moge znalezc dokumentacji :( nawet naga siostra nie pomaga :( ..a lutownica az mi sie grzeje ! :>

Loox lifting
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 25, 2004, 22:48:59 »
Chciałem kupić folię BRANDO do mojego Loox-a na Allegro, ale nie widzę takowych. Są dostępne za to m.in. do Asusa MYPAL 620, czy Toshiby. Mam pytanie, czy ktoś może wie na ile folie te różnią się od tej dla Loox-a?