gubienie wszystkiego co jest zainstalowane jest normalną rzeczą po rozładowaniu baterii głównej w systemie WM2003SE - następuje wtedy hard reset. Bateria backupowa podtrzyma system tylko przez krótki czas - około kilkunastu minut. Jej zadaniem jest podtrzymywanie danych na czas wyjęcia baterii głównej, np. podczas wymiany, a nie jej zastępowanie po rozładowaniu. Kupno nowej baterii głównej powinno rozwiązać problem
Mam n560 i podobny problem - zakupiłem na Allegro nową baterię niby to Li-Polymer, którą WM6 widzi jako Li-Ion

Pewnie jak połowa baterii na Allegro i ta jest podróbką z inną naklejką. Ale nie o to chodzi. Zostawiłem wczoraj uśpionego
Looxa w aucie, rano był totalnie rozładowany i ładowarka samochodowa nie dawała rady w ogóle go odpalić

A podobno jest 2000 mA... Natomiast nie wiem, dlaczego Automapa straciła wszystkie ustawienia? Głównie chodzi mi
o przypisanie klawiszy na obudowie Looxa do różnych akcji. Jestem świeżym użytkownikiem PDA, ale odkąd go mam to
są same problemy... Myslałem że w tych czasach nie ma już problemów z gubieniem ustawień

A może to wina WM6 Pups 004, może na oryginalnym WM5 byłoby lepiej?