klawiatura do looxa 720

• 8 Odpowiedzi
  • 771 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

klawiatura do looxa 720
« dnia: Wrzesień 21, 2005, 00:33:58 »
Jako ze wypowiadam sie po raz pierwszy na forum chcialbym serdecznie wszystkich przywitac. Zakupilem jakis czas temu looxa i jak narazie jestem zadowolny, nie ma on jakichs specjalnie razacych wad, a posiada wiele zalet.
Chcialbym dowiedziec sie jakie sa mozliwosci "doczepienia" do mojego pocketa klawiaturki, tj. mam na mysli konkretne modele. Przegladalem oferte firmy thinkoutside : sa tam dwa modele : na podczerwien i bluetooth, slyszalem ze na irda jest polski layout, natomiast o tym drugim nic mi nie wiadomo. Cena w tym wypadku nie gra roli, bo kupuje sprzet na dlugi czas. Moze znacie jeszcze jakies inne dobre klawiatury umozliwiajace wprowadzanie polskich znakow ? Jak jest z ich dostepnoscia ? Dziekuje z gory za rzetelne informacje.

*

Offline Asassello

• 594
  • Sprzęt: LOOX 718, i600, i5700
klawiatura do looxa 720
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 21, 2005, 09:24:24 »
Cytat: sirDraco
Jako ze wypowiadam sie po raz pierwszy na forum chcialbym serdecznie wszystkich przywitac. Zakupilem jakis czas temu looxa i jak narazie jestem zadowolny, nie ma on jakichs specjalnie razacych wad, a posiada wiele zalet.
Chcialbym dowiedziec sie jakie sa mozliwosci "doczepienia" do mojego pocketa klawiaturki, tj. mam na mysli konkretne modele. Przegladalem oferte firmy thinkoutside : sa tam dwa modele : na podczerwien i bluetooth, slyszalem ze na irda jest polski layout, natomiast o tym drugim nic mi nie wiadomo. Cena w tym wypadku nie gra roli, bo kupuje sprzet na dlugi czas. Moze znacie jeszcze jakies inne dobre klawiatury umozliwiajace wprowadzanie polskich znakow ? Jak jest z ich dostepnoscia ? Dziekuje z gory za rzetelne informacje.
Jeśli nie czytałeś to możesz popatrzeć także w tym wątku.

klawiatura do looxa 720
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 21, 2005, 12:51:33 »
dzieki za odp. , nie mniej jednak wole kupic urzadzenia, w tym wypadku klawiaturke typowo przystosowana do pocketa,
moze ktos jeszcze moglby sie wypowiedziec ?
z gory thx

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
klawiatura do looxa 720
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 21, 2005, 14:14:54 »

klawiatura do looxa 720
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 22, 2005, 22:47:20 »
czytalem wczesniej ten artykul, moim zdaniem jest calkiem dobry, ale nie rozwiewa moich watpliwosci czy za pomoca tej klawiaturki w wersji bluetooth nie bede mial problemow  z wprowadzaniem polskich znakow. Pozatym gdzie moglbym zakupic produkty firmy thinkoutside ?
dziex za wszelkie odpowiedzi

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
klawiatura do looxa 720
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 23, 2005, 23:28:50 »
Niestety obecnie nie ma mozliwosci na wprowadzenie PL znakow przy pomocy klawiatury BT. Produkty firmy ThinkOutside sa praktycznie niedostepne w PL. Tylko ich wersje firmowane przez Palma mozna kupic w kraju (taka klawiatura jak w tescie).

klawiatura do looxa 720
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 25, 2005, 21:47:45 »
rozumiem , ze nie bedzie problemu z komunikacja tej klawiaturki od palma (de facto firmy thinkoutside) z looxem 720. Jak natomiast sytuacja bedzie sie miala po aktualizacji windowsa w przyszlym roku, czy rowniez nie bedzie problemu z odpowiednimi sterownikami (layoutem) ?

*

Offline lipciopda

• 6801
klawiatura do looxa 720
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 25, 2005, 23:28:28 »
nie powinno byc ale przeciez nikt wrozka nie jest...

klawiatura do looxa 720
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 26, 2005, 22:56:23 »
ok, dzieki za wszystkie porady, mam nadzieje ze ten wybor bedzie satysfakcjonujacy.