Faktycznie c550 ma 520MHz. Wiec na poprawe szybkosci wplynie nowszy system (c550 ma takze jedna z najszybszych pamieci flash ROM).
Nie napisalem o wiele gorszej baterii-1200mAh to wg mnie za malo na takie urzadzenie (z tego glownie powodu wybralem Looxa 720 nad Della x50v).
c550 nie ma jog-diala z boku.
Ekran wg recenzentow jest lepszy od tego z serii 7xx.
uhm... Ty chyba juz wybrales, dla mnie bylaby to ciezka decyzja:) (i raczej bym nie wymienial:))
Na prędkość nie narzekam.. Ale w niektórych testach wychodzi że 550 wcale szybsza nie jest...
Co do baterii to według testów pomimo że mam mniejsza pojemność to i tak dłużej pracuje niż 718 (dzieki temu że może baterię wyczerpać do końca a nie rezerwować sobie 'na podtrzymanie'..)
brak jogdiala to jest jakiśtam minus.. ale niezbyt poważny..
Ekran dla mnie jest wystarczająco dobry w 718. W sumie to mi się ZPUEŁNIE nie chce go wymieniać. Gdyby był upgrade do WM na 718 (tak jak to oszuści obiecywali gdy kupowałem urządzenie.. za to FS ma wielki minus u mnie)..
Musze się przejść do jakiegoś sprzedawcy i zobaczyć jak Ctka w dłoni leży. Bo może okazać się że zupełnie mi się nie podoba i wtedy problem mam z główki...)
Pozdrowienia
Łukasz
PS. A co ciekawe porównują ceny fabrycznie niwych urządzeń to 718 jest droższy od C550... :roll: Więc może według F-S jest lepszy....