Loox 600 i Bluetooth

• 2 Odpowiedzi
  • 1162 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Radzio

• 43
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond P3700  & Nokia E90
Loox 600 i Bluetooth
« dnia: Maj 24, 2004, 18:06:08 »
Witam! Wiem, że ten temat był już wałkowany tysiące razy, ale ja nadal mam problem. Mam klucz Bluetootha pod USB Dongle (Widcomm). PC i pocket widzą się, nie umiem natomiast skonfigurować zestawu tak, aby można było synchronizować Looxa z PC w ActivSyncu oraz korzystać z internetu. Czytałem artykuł na stronie FSC, ale tam jest coś o Plugfree zainstalowanym na PC. Mam go w kompyterze, ale czepia się, że nie znaleziono urządzenia BT. Domyślam się, że chodzi o sterowniki. Jeśli mółby ktoś opisać krok po kroku (SZCZEGÓŁOWO) co należy zrobić to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam!

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Loox 600 i Bluetooth
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 24, 2004, 19:49:56 »
Taki opis byl juz publikowany na forum. Przeszukaj watki. Jesli dobrze pamietam to byl to post Bastianna. Podaj jego ksywke: Bastiann, w odpowiednim polu w oknie przeszukiwania forum.

*

Offline Radzio

• 43
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond P3700  & Nokia E90
Loox 600 i Bluetooth
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 25, 2004, 15:27:05 »
Już działa wszystko :) Zainstalowałem nowego ActiveSynca 3.7.1 PL i jeszcze troche pomajstrowałem (w sumie to sam nie wiem co zrobiłem.) Pojawił mi się w Looxie, że PC oferuje mi między innymi synchronizację z AS czego wcześniej nie wyświetlał i działa.