Witajcie!
od 10 dni posiadam LOOX-a 420, moim skromnym zdaniem sprzęt jest ok. Bateria przy aktywnym używaniu ( WiFi, Internet, gry ) starcza na 2 - 3 godziny ( może dłużej ale jeszcze tak dokładnie nie testowałem ), przy korzystaniu jako notatnik, kuliki biega cały dzień. W zestawie wygodna podstawka do synchronizacji oraz zestaw różnych wtyczek do ładowarki. Dokupiłem 256 MB SD Card i "wszystko" się teraz mieści, jakość wyświetlacza jest rewelacyjna, doskonale widać nawet przy dużym nasłonecznieniu. Co jeszcze mnie zaskoczyło to jakość odtwarzanego dźwięku oczywiście przez słuchawki, bo ten z głośniczka jest dość metaliczny w dolnych partiach, ale to chyba norma w tych urządzeniach. Generalnie od niedawna używam PPC kiedyś miałem Palma III ale to było dawno, mogę spokojnie polecić to urządzonko, małe, lekkie, o super możliwościach zwłaszcza jak masz WiFi w domu lub w pracy. Klawisze działają dokładnie jedynie czasem wkurza boczny klawisz nagrywania, gdyż często je włączam podczas wyciągania z futerału.