Siemka, jako że jestem tu nowy to na początku: "Witam wszystkich"
Noszę się z zamiarem kupna LOOX-a 718 i mam wobec tego kilka pytań, na które nie udało mi się uzyskać odpowiedzi w goglach i na tym forum. Oto one:
1. Podobno HP nie sprzedaje w Polsce oficjlanie (nie można kupić na stronie hp) serii hx4700. Czy tak samo jest w FS? Czy kupiony normalnie w Polsce w sklepie PDA FS LOOX 718 będzie miał polską gwarancję, realizowaną w polskim serwisie?
2. Czy kupiony w sklepie LOOX, będzie od razu miał polską lokalizację systemu Windows 2003 czy będę zmuszony do szukania, lub,co gorsza dodatkowego zakupu łatki lokalizującej (marchewka?) ?
3. Jak jest z WiFi? Czy ta karta, która jest w środku obsługuje uwierzytelnianie via WPA albo jeszcze lepiej WPA2? Korzystam z takiej sieci w domu i chciałbym wiedzieć czy LOOX się w niej dobrze poczuje

4. Jak to jest z tą VGA-ą? Czy np strony www da się przeglądać w sposób lepszy niż na QVGA, czy jest tak samo? Gdzieś czytałem że IE nie obsługuje VGA - tzn, wygląd stron internetowych niewiele się zmienia... Powiedzcie jak to naprawdę jest, warto dorzucać bądź co bądź sporo kasy, żeby to mieć? Faktycznie programy z tego korzystają? Jka zainstaluje jakieś programy do muzyki, filmów etc to one korzystają z 640x480? Sorki za być może banalne pytania

Mam nadzieję, że ktoś mi odpisze. Z góry dzięki za wszelkie posty.
Pozdrawiam!