Hej,
mam kilka pytań/spostrzeżeń, otóż:
- dlaczego mając popiętego pda przez usb (activesync 3.

, pda okropnie zwalnia? Najczęściej w programach sieciowych (np. webis mail, netforce), ale też i innych. Czasem myśli b długo, a jak go odepnę z kabla od razu przyspiesza. Mam na today screen plugina uptime (ale to nie wpływa jak zauważyłem) i sbp pocket plus.
- czy każdy loox 720 wymaga tak wielu soft resetów? Odkąd poinstalowałem kilka programików (~15), co i rusz pda zwisa -> konieczny soft reset
- które ustawienie procka jest najbardziej optymalne dla stabilności systemu, auto czy inne?
- czy można jakoś ustawić dźwięki, tak żeby dzwoniło np. powiadomienie z kalendarza, ale nie było dźwięku "klikania" menu start?
- co do tych "krzaków" w tytule - wysypał mi się webis mail (sam z siebie) i potworzył pliki wielkości 1GB (sic!), tak ~10 takich 8-O. Przeskanowałem kartę SD (sandisk ultra II 1gb) nortonem i usunął mi je, ale zostały krzaki (buźka i {), któych nie mogę nijak usunąć (ani rescue pro, ani zwykła metoda, ani rename ani nic...) - można to jakoś usunąć bez formatu karty? Chcę tego uniknąć bo mam tych 15 programów poustawianych i z danymi... Czy mogę kartę zgrać w czytniku na hdd, zrobić format sd i wrzucić wszystko spowrotem?
więcej grzechów nie pamiętam, ale te krzaki to mnie wykończyły lekko

Pozdrawiam