Jeszcze raz o Loox 600 gdzie znaleźć Cf z wifi?

• 4 Odpowiedzi
  • 635 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jeszcze raz o Loox 600 gdzie znaleźć Cf z wifi?
« dnia: Październik 03, 2007, 17:41:46 »
Witam bardzo serdecznie forumowiczów! w związku z faktem, iż stałem się posiadaczem palmtopa zapisałem się na Wasze Zacne Forum. Otóż kupiłem w pośpiechu loox600 a później dopiero przeczytałem u Was co tak naprawdę kupiłem :/ ogólnie cieszyć się jedynie mogę, że dałem za niego jedynie 300zł ma dodatkową baterię, kartę SD i nie muszę już upgrade'ować do Windows 2003, palm jest też ponoć z późniejszej serii i nie ma już problemów z ekranem.

Chciałbym zadać od razu następujące pytanie : Czy ktokolwiek wie gdzie można zdobyć do tego sprzętu kartę CF z Wifi??
Bardzo mi zależy na odpowiedzi, gdyż sam szukałem 2 godziny i znalazłem jedynie to

http://allegro.pl/item249917176_compact_flash_wi_fi_twinmos_802_11b_fv_gw.html

A ta karta jest straszliwie droga w porównaniu z tym palmem i sprawiłaby, że cała impreza stałaby się nieopłacalna.
Dzięki z góry za każdą podpowiedź

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
Odp: Jeszcze raz o Loox 600 gdzie znaleźć Cf z wifi?
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 03, 2007, 17:52:12 »
tanio to możesz mieć "kota w worku" bez driverów w komplecie
http://allegro.pl/item251633612_karta_54_mbps_samsung_cf_wifi.html

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 03, 2007, 18:53:07 »
Hmm dzięki za szybką odpowiedź ale nie wiem czy akurat to najlepszy pomysł, może ktoś wie coś na temat tej karty?

« Odpowiedź #3 dnia: Październik 04, 2007, 00:43:26 »
Haha Okazuje się, że palma kupiłem od jednego z forumowiczów :) całe szczęście, że z Jego postów nie wynika, że to kompletny złom :D

« Odpowiedź #4 dnia: Październik 05, 2007, 20:48:15 »
Nie wiem, czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego NIKT nie ma tych kart cf z wifi? poważnie zastanawiam się nad "kotem w worku" gdyż nie ma nawet w sklepach w których, z tego co wiem z forum, było tego mnóstwo.
Z góry dzięki