Miałem OBA urzadzenia w domu- KAPUJESZ ? Przez TYDZIEN czasu - KAPUJESZ ?
I to nie pozyczone ale KUPIONE ! Po tygodniu ODWIOZŁEM x51V osobiscie do Techmarketu skad go kupiłem
CHyba nie bez powodu...
Ojej!

Wszystko o czym pisze to nie sa bzdury ...
A czy ja powiedziałem, że piszesz bzdury? Przecież sam specjalnie dopisałem, że n560 uważam za bardzo dobrego PDA, jednak ukazywanie w porównaniach TYLKO zalet i żadnych wad jest dla mnie bardzo irytujące. Np. GPS... Mogę DOKŁADNIE tak samo napisać jak ty: przecież to obsługuje 5 programów na skrzyż, jakaś Automapa, Navigo, iGO, więc można o nim zapomnieć...

A że jakość wyświetlacza jest dużo lepsza w n560 to wcale temu nie zaprzeczam, bo to jest fakt, n560 ma najlepszy wyświetlacz (oczywiście nie biorę tu pod uwagę mojego STAROCIA h3870, gdzie na słońcu sprawuje się o niebo lepiej od tego wypaśnego n560

). Jednak spójrz na to, że są gorsze wyświetlacze i można się do takiego bez problemów przyzwyczaić. Dopiero jak masz do porównania przed sobą oba, dopiero wtedy widać różnicę, w innych przypadkach po prostu tego się nie zauważa.
CF - fakt- zapomnialem - + dla DElla - ale jego uzytecznosc jest mn8iej wwiecej taka jak Hosta USB w Looxie
VGA out - to masochizm. Po co podpinac pda do monitora skoro mozna to zrobic z normalnym kompem ?
Podobna użyteczność... Hehehehe...
A z tego co widzę - uzywasz jakichś kilkuletnich zabytków
Świetnie podsumowałeś. Jeżeli coś nie kosztuje kilka tys zł i nie ma loga Loox to jest złe? Powiem ci, że mi te "zabytki" po prostu odpowiadają, mają gorsze wyświetlacze (czekaj, DOT320 i h3870 mają jednak lepsze na słońcu

), są wolniejsze (chwila, h4150 może konkurować pod względem szybkości z n560

), jednak są o wiele tańsze i jak dla mnie idealne. A jeżeli chcesz się sprzeciwić temu co napisałem to MUSISZ kupić każdego pocketa i z KAŻDYM z tych trzech modeli poużywać przez PÓŁ ROKU.

Ok, z mojej strony EOT. Dalsza dyskusja po twoim ostatnim zdaniu jest już po prostu bez sensu.
A więc tobie dziękuję za wyczerpującą odpowiedź, a innych przepraszam za ten OT.