Jaka karta pamięci do n560 ?

• 1 Odpowiedzi
  • 2454 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jaka karta pamięci do n560 ?
« dnia: Kwiecień 18, 2011, 19:22:12 »
Witam serdecznie po raz pierwszy na forum
Przed założeniem konta poszperałem troszkę po tym forum i dzięki wam udało mi się zrobić update do romu 6,1 i aktywować gps'a do 3,6
w koncu sygnał łapie w czasie ponizej 2 min a nie jak dotychczas 10-15 min :(
ale nie o tym tym razem
mam pytanko jakie największe karty widzi fs na tym romie ?? ( dodam że w tuneUp support SDHC mam enabled ) i jakie w związku z tym karty polecacie
i 2 pytanko , jaki największy pendrak widziany jest przez kabel usb ?? bo podłączałem 1gb,2gb idą bezproblemu ale sandisk Cruser 16 gb o ile świeci to loox go nie widzi

edit. dotyczałem wątek dot. hub usb, doinstalowałem co trzeba i 16 gb crusera widzi :D:D
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 18, 2011, 22:13:55 wysłana przez adamath »

*

Offline Omega90

• 736
  • Sprzęt: loox n560,HTC Blue Angel,Dell Axim x50v,HP ipa3870
Odp: Jaka karta pamięci do n560 ?
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 18, 2011, 23:11:54 »
Karta taka jak standard przewiduje czyli 32Gb, ja używam 16 od 3 lat i działa ładnie.
Ja pod usb hosta podłączałem już chyba wszystko, nawet dyski twarde 3,5 cala, zobaczy taką partycje jaką dasz radę zrobić w FAT32. Jeśli podłączasz i nie widzi to albo urządzenie nie jest zgodne z mass storage( lub nie do końca jest ) albo FAT32 coś dziwnie założony, zawsze można założyć z PPC za pomocą storage manager i zrobić partycję pocketem(UWAGA, ten program może uszkodzić ppc, nie odpowiadam za to), to przy okazji pokaże czy PPC widzi poprawnie flasha, bo wylistuje podłączone urządzenia;)
fsc pocket loox n560, HTC Blue Angel