Jak odinstalować czcionki?

• 4 Odpowiedzi
  • 966 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Listopad 07, 2005, 10:25:57 »
Loox 720 - zainstalowałem sobie kiedyś dodatkowe czcionki. Wszystko było OK, aż przyszło do hard resetu. Coś się porobiło i teraz IE wyświetla mi wszystko czcionką "Imapct" (jedna z tych doinstalowanych). Niby ładna, ale nie za bardzo ;). Ponieważ już zupełnie nie potrzebuję dodatkowych fontów, chciałbym je odinstalować, ale ... zupełnie nie wim jak. Takie wprost "delete" nie działa. Na forum też nie znalazłem podobnego przypadku. Podejrzewam, że trzeba pogrzebać w rejestrach, ale za mocny to w tym nie jestem, więc jak wiecie gdzie szukać - popowiedzcie, proszę.

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 07, 2005, 10:39:41 »
po hard resecie masz system czysty jak z fabryki - w jaki sposob wiec czcionki, ktore doinstalowales nadal tam sa?

nie pomyliles resetow?

« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 07, 2005, 11:18:59 »
Ano resetów nie pomyliłem, tylko nie dopisałem, że przywróciłem całą resztę z backupu. Potem wywaliłem jeszcze Marchevę - może to ma wpływ?

*

Offline ziele

• 5159
  • Sprzęt: Axim x51v, Samsung Galaxy S IV, PSP Slim
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 07, 2005, 12:17:00 »
jesli masz tą czcionke w folderze fonts to zmien jego nazwe i po soft resecie bedzie sie dał skasować.
Are you shpongled?

« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 07, 2005, 13:10:37 »
Cytat: ziele
jesli masz tą czcionke w folderze fonts to zmien jego nazwe i po soft resecie bedzie sie dał skasować.

No i zadziałało! Dzięki wielkie!