instrucja PL do LOOX 720- gdzie znalesc

• 4 Odpowiedzi
  • 618 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Wrzesień 05, 2006, 18:00:34 »
poszukuje tej instrucji pilnie!
pozdr

« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 05, 2006, 18:46:45 »
No to cie zmartwie- nie znajdziesz jej  ]:>

Ostatnio wsrod producentów rozmaitej elektroniki uzytkowej (ze szczegolnym wskazaniem na PDA i notebooki) zapanował obzrydliwy zwyczaj nie dołączania czegokolwiek co przypominałoby manual (z definicji) Zdeterminowanym udaje sie czasami cos wydrzeć od producenta, czasami jest to ukryte głeboko w czelusciach dołaczonej (lub nie - jak w najnowszych notebookach HP) płyty CD. Szczytem marzen jest oczywiscie PL manual ale coraz rzadziej idzie spotkac nawet ten angielski. Najczesciej sa tylko jakies idiotyczne plakaty w stylu GETTING STARTED..... a dalej męcz się sam :-)

Wracajac do tematu- do 720 nigdy nie było czegos takiego i nie sadze by powstało. Mozesz co najwyzej kupic sobie w Helionie ksiazke o PocketPC (2 do wyboru)

*

Offline biblo

• 3314
  • Forum powinno być jak Media-Markt...
  • Sprzęt: Lumia 925, 730 Dual Sim, iPad mini Retina LTE
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 05, 2006, 20:26:03 »
Cytat: "michobo"
No to cie zmartwie- nie znajdziesz jej  ]:>

(...)

Wracajac do tematu- do 720 nigdy nie było czegos takiego i nie sadze by powstało. Mozesz co najwyzej kupic sobie w Helionie ksiazke o PocketPC (2 do wyboru)

Grubo się mylisz...  ]:>
Oczywiście jest coś takiego jak polskojezyczna instrukcja obsługi w formie papierowej. Dokładny tytuł to "Pocket LOOX serii 700. Instrukcja obsługi". Zawiera 59 stron i ja ją miałem w komplecie z palmtopem.

Myślę, że najlepiej o nią pytać (w formie papierowej lub elektronicznej) u "wydawcy", czyli w Fujitsu-Siemens Computers Polska.
Pozdrawiam,
biblo

*

Offline xpablo

• 1294
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 06, 2006, 10:48:40 »
Witam
Mogę taką odsprzedać w formie papierowej ...
Szczegóły na PW

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 06, 2006, 13:24:00 »
witam, dzieki za info.

Popytam u producenta. Nie jest to dla mnie tylko dla znajomego, ja znam looxa na pamiec i wersja ang. mi nie przeszkadza, ale moj znajomy ni w zab, a wiec dlatego pytalem