Co ma instrukcja od axima do loxxa bo kuzwa nie rozumiem , calego winmobile mozna w 5 minut opanowac przechodzac kolejno wszytskie opcje . Nie dajmy sie zwariowac przeciez pocket to proste urzadzenie.
Sadzac z ilosci problemow, pytan, wapliwosci, prosb o rade czy pomoc PocketPc nie jest az tak prostym urzadzeniem. Sam stawialem pierwsze kroki pol roku temu i chociaz jestem dosc biegly w PC, to tu gdyby nie Forum wywalilbym Looxa po tygodniu. Ale zreszta do dzisiaj bywa, ze mam watpliwosci, czy czegos nie wiem, np niedawno pisalem o zoltym trojkaciku - nie wiedzialem, ze to oznacza awarie karty, mialem problemy z IRDA, a wszystko bylo to juz w czasie gdzie dosc biegle obsluguje Looxa. Nalezy jeszcze pamietac, ze WM5 to nie jest zbyt stabilny system, a do tego jak ktos ma, lub czasowo mial Marchevke, to widzi znaczne roznice w dzialaniu, uruchamianiu i ustawianiu aplikacji.
Sadzac z ilosci postow Autora, mysle, ze jego opinia o prostocie urzadzenia wynika jeszcze z braku znajomosci urzadzenia, jeszcze nie zrobilo psikusa, lub jest uzywane tylko do np AutoMapy.
Pozdrawiam