0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Chcę dokupić do mojego Loox'a 600 pamięci SD lub CF i myślałem o 1024 Mb. Ale na stronie Kingstonahttp://www.ec.kingston.com/ecom/configurator/modelsinfo.asp?SysID=11636&distributor=0&submit1=Search( w tabelce ) znalazłem, że do Loox'a wchodzi max 256 MB. Przejrzałem całą instrukcje od pocketa i nic na ten temat nie znalazłem. A co wy na to? Czy ma ktoś z was jakąś wiekszą kartę w swoim loox'ie??
Moj HP3950 (WM2003) a takze poprzednio w PPC2002 systemie bez problemu obsluguje 1GB karte SD. Nie wiem, czy ta informacja sie przyda, moze w nowszych modelach pocketow jest inaczej i jest jakis limit mniejszy niz 1GB.
Cytat: jasztolMoj HP3950 (WM2003) a takze poprzednio w PPC2002 systemie bez problemu obsluguje 1GB karte SD. Nie wiem, czy ta informacja sie przyda, moze w nowszych modelach pocketow jest inaczej i jest jakis limit mniejszy niz 1GB. według Kingstona tam max to:Maximum Memory: 256MB SecureDigital 1GB CompactFlash 5GB Type II PC Card Hard Drive Więc dopóki nie zmacam karty i nie przetestuje, to nie kupię
Teoretycznie nie ma ograniczen... dziwie sie ze takie rzeczy podaja w tabelkach...