HR - a co kiedy nie wystarcza?

• 5 Odpowiedzi
  • 763 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Listopad 03, 2006, 02:01:36 »
chciałbym wyczyścić dokumentnie Looxa ze wszystkiego co kiedykolwiek tam wgrałem, wydaje mi się, że HR nie załatwia sprawy i coś na nim jednak zostaje

jak się za to zabrać???

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
Re: HR - a co kiedy nie wystarcza?
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 03, 2006, 08:23:05 »
Cytat: "Tytusdj"
wydaje mi się, że HR nie załatwia sprawy i coś na nim jednak zostaje

Po hr nic nie zostaje, tylko sam system na fabrycznych ustawieniach

*

Offline Tuvok

• **
  • 150
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 03, 2006, 12:05:03 »
a persistent storage chyba nie powinno się kasować?  :P  w asusie mam w exploratorze pozycję 'flash disk', która odnosi się właśnie do tej pamięci i po hr nie jest kasowana; prawdopodobnie coś też zostaje w n560, mimo że ten nie ma tak wyraźnie wyszczególnionej wewnętrznej pamięci flash (tzn w eksploratorze nie jest widoczna jako odrębny 'dysk')...

:mysli:

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 03, 2006, 14:34:44 »
Cytat: "Tuvok"
a persistent storage chyba nie powinno się kasować?  :P  w asusie mam w exploratorze pozycję 'flash disk', która odnosi się właśnie do tej pamięci i po hr nie jest kasowana; prawdopodobnie coś też zostaje w n560, mimo że ten nie ma tak wyraźnie wyszczególnionej wewnętrznej pamięci flash (tzn w eksploratorze nie jest widoczna jako odrębny 'dysk')...

:mysli:

nie wiem kurcze, ostatnio po HR została mi w ID nazwa pocketa jaką sam mu nadałem...

to mnie poważnie zastanowiło...chcę oczyścić dokładnie pocketa ze śmieci i nie wiem jak...

*

Offline Aree

• *
  • 93
  • Loox n560 + kingstone 2GB + PQI 4GB (fuj fuj)
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 03, 2006, 18:22:35 »
Zrob backup, wyjmij karte SD, zrób HR i masz czysty sprzety. System jak nowy (jedyne co może Ci pozostać to permamentne hasło  ]:>  ).

« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 03, 2006, 19:40:49 »
Cytat: "Aree"
Zrob backup, wyjmij karte SD, zrób HR i masz czysty sprzety. System jak nowy (jedyne co może Ci pozostać to permamentne hasło  ]:>  ).

chyba w końcu opanowałem pożar, wszystko działa względnie stabilnie...

kurcze, takie g*** a tyle czasu na walkę z nim sie traci...