Loox N520 - czyby padl GPS

• 4 Odpowiedzi
  • 659 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Kwiecień 07, 2006, 10:20:56 »
Po problemie zwiazanym z niewlaczaniem sie pda
pojawil sie u mnie kolejny problem - nie dziala GPS. GPS locator nic nie lapie - a stalem chyba z 15 minut na otwartym terenie

pare dni temu lapal sygnal po 1-2 minutach, teraz nawet nie wyswietla sie pasek z satelitami

czy hardreset pomoze??

bo na infolinii serwisant radosnie zaproponowal mi zebym zsynchronizowal z PC "to sie wyrowna"??!!??

pozdrawiam

*

Offline krutoj

• 263
  • Sprzęt: N520, E60
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 07, 2006, 19:41:43 »
jak cos instalowales i wywalales, to pewnie cos masz skopane w systemie. zrob HR (i tak nie masz nic do stracenia - pod wzgledem GPS) i jak GPS dalej nie bedzie dzialal, to zostaje juz tylko wyslanie do serwisu na naprawe gwarancyjna.

tych "niby serwisantow" z infolinii FSC zapomnij - jak dla mnie to straszne matoly i zielonego pojecia nie maja o sprzecie - nawet nie chcialo im sie manual-i do pocketow porzadnie przyswoic  :evil:

*

Offline FNW

• **
  • 196
  • Sprzęt: NavRoad NR750F + SD 8GB
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 07, 2006, 21:59:32 »
Co innego czytać manuale - a co innego się interesować i używac ...

*

Offline krutoj

• 263
  • Sprzęt: N520, E60
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 08, 2006, 12:00:50 »
Cytat: "FNW"
Co innego czytać manuale - a co innego się interesować i używac ...

dlatego celowo napisalem "przyswoic" czyli przynajmniej "zrozumiec i zapamietac", a nie tylko "przeczytac i zapomniec"  :wink:

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 08, 2006, 15:08:32 »
Cytat: "krutoj"
jak cos instalowales i wywalales, to pewnie cos masz skopane w systemie. zrob HR (i tak nie masz nic do stracenia - pod wzgledem GPS) i jak GPS dalej nie bedzie dzialal, to zostaje juz tylko wyslanie do serwisu na naprawe gwarancyjna.  :evil:

HR pomogl.... teraz wszystko dziala jak nalezy

Pozdrawiam