Witam, jestem świeżym posiadaczem Fujitsu_Simens N560 i proszę o pomoc w takiej sprawie; na sprzęcie zainstalowałem AutoMapę 3.9.3 i iGO. Wszystko działa jak trzeba, problem jest w tym, że na pulpicie - ekranie mojego palma jest ładna ikona iGo, natomiast nie ma ikony AutoMapy, chociaż wszystko w ustawieniach jest ok. Wchodzę w ustawienia/dziś następnie zakładka -elementy i wtym miejscu wybieram co ma być wyświetlane na pulpicie, jest też element AM oczywiście zaznaczam go, ale na pulpicie go nie widzę. Natomiast to samo robię z iGo i jest ok - jak zaznaczę to ikona jest widoczna jak odznaczę nie ma jej. Jak wyłączę ikonę iGo, to ikonyAM też nie ma. Natomiast ikonka AutoMapy jest w meni start i tu z nią nie ma problemu.
Pamiętam, że po zainstalowaniu AM pojawiła się ikona na pulpicie ale zaraz zniknęła (przy normalnej pracy z urządzeniem), poza standardem - żadnych innych programów nie wgrywałem. AutoMapę wgrałem na kartę SD i zainstalowałem na urządzeniu. Jak wgrałem AM bezpośrednio na urządzenie to objaw był ten sam. Widziałem na jakimś Palmtopie różne ikony na pulpicie - jak to się robi. W kompie to b.proste a tu problem
Proszę o podpowiedź.