FSC Loox 600 jako zestaw głośno mówiący

• 4 Odpowiedzi
  • 675 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Maj 20, 2006, 16:42:41 »
witam
po wielkich problemach udało mi się odpalić BT i połączyć z Nokią 6230 i z kompem. chciałbym uzyskać jakieś info na temat ustawienia loox-a jako zestaw głośno mówiący. czy jest to wogóle możliwe??
z góry dzięki za rady i odpowiedź.

*

Offline cytryna

• 2390
  • Herb Pruszkowa
  • Sprzęt: Nokia N70 BLACK, FS N520
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 20, 2006, 16:49:34 »
chyba się nie da.

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 20, 2006, 18:46:14 »
po połączeniu z 6230 i wybraniu zakładki audio headset service wyskakuje "connecting to the audio gateway....", palm odbiera rozmowy ale nie widac numeru i wyskakuje "you are currently connected to the audio gateway server on nokia 6230 plase press disconnect  to stop the connection  disconnect. i za przeproszeniem d..pa :( .
może ktoś z klubowiczów juz zwalczył ten problem??

*

Offline voydd

• 443
  • Sprzęt: Galaxy S, G1, Kaiser, Loox 720, SE W950i
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 20, 2006, 23:09:21 »
Zanim kupilem swego looxa rok temu, wszyscy pisali ze sie nie da uzywac palmtopa jako zestawu glosnomowiacego. Nie sadze, zeby cos sie zmienilo w tym temacie...

« Odpowiedź #4 dnia: Maj 21, 2006, 16:27:14 »
Cytat: "voydd"
Zanim kupilem swego looxa rok temu, wszyscy pisali ze sie nie da uzywac palmtopa jako zestawu glosnomowiacego. Nie sadze, zeby cos sie zmienilo w tym temacie...

Rzeczywiscie tak to kiedys bylo .... o ile nawet dzisiaj nie jest!
Mam program WebToGo SMSPhone   - co prawda wers testowa. Z dziwnych opisów wynika ze moze wykorzystywac PDA jako zestaw glosnomowiacy ale za nic nie chce po BT polaczyc sie z telefonem (nokia) po IRd laczy sie ale tylko sms ksziazka adresowa i WYBIERANIE nr rozmowa juz przez nokie..
Jak ktos chce moze przetestowac. Moze ja mam zle ustawienia?  Normalnie wykorzystuje nokie jako modem gprs.