Gdzie jest SPBbackup?

• 10 Odpowiedzi
  • 1150 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline cezzar1

• 36
  • Sprzęt: FS LOOX N560
Gdzie jest SPBbackup?
« dnia: Styczeń 23, 2008, 11:19:51 »
Może głupie pytanie, może mi się coś przywidziało ale wydawało mi się że miałem zaraz po zakupie ten program w urządzeniu. Teraz po paru miesiącach szukam i nie ma. Oświećcie mnie proszę.
cezzar
FS Loox N560

*

Offline pimpus sadelko

• 5146
  • Sprzęt: LooX n560, pda-n, iP4s, ipad 2
Odp: Gdzie jest SPBbackup?
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 23, 2008, 11:56:42 »
nie wiem skad masz looxa ale w sklepowych wersjach nie ma spb

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 23, 2008, 12:28:13 »
Nawet jakby był SPB Backup to byłby dołączony na płytce CD ( link do pobrania ze strony SPB). Tak jest np. w Asusie A696.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline antonib

• 423
  • Sprzęt: N560 N95 OMNIA... to juz historia Teraz IPHONE 3GS 16
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 23, 2008, 21:28:39 »
Może głupie pytanie, może mi się coś przywidziało ale wydawało mi się że miałem zaraz po zakupie ten program w urządzeniu. Teraz po paru miesiącach szukam i nie ma. Oświećcie mnie proszę.
To raczej niemozliwe, aby SpbBackup byl zainstalowany w urzadzeniu. Jezeli kupiles Looxa w sklepie to powinien byc zalaczony kupon promocyjny i tam po rejestracji mozna, za zalaczone punkty kupic  miedzy innymi backup-a. Mysle, ze widziales program na stronie internetowej jako mozliwy <!> do kupienia za punkty. Moj kupon mial termin waznosci okolo 6 miesiecy i skrzetnie z tego skorzystalem. Ten program NAPRAWDE WARTO MIEC!!! - oszczedza czas i nerwy po HR, a to jest wczesniej czy pozniej nieuniknione.
Pozdrawiam.

*

Offline cezzar1

• 36
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 31, 2008, 09:05:02 »
6 miesięcy powiadasz, to muszę sie pospieszyć. Looxa mam od września ub roku.
cezzar
FS Loox N560

« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 31, 2008, 15:15:36 »
To raczej niemozliwe, aby SpbBackup byl zainstalowany w urzadzeniu. Jezeli kupiles Looxa w sklepie to powinien byc zalaczony kupon promocyjny i tam po rejestracji mozna, za zalaczone punkty kupic  miedzy innymi backup-a. Mysle, ze widziales program na stronie internetowej jako mozliwy <!> do kupienia za punkty. Moj kupon mial termin waznosci okolo 6 miesiecy i skrzetnie z tego skorzystalem. Ten program NAPRAWDE WARTO MIEC!!! - oszczedza czas i nerwy po HR, a to jest wczesniej czy pozniej nieuniknione.
Pozdrawiam.

moj ma waznosc do 30.04.2008 "edition 2" - jeszcze nie kupilem nic poza Plus SBP, czekam na upgrade backupa :-) Jakbym kupil wczesniej SBP pocket plus 3.xx to bym sie wkurzyl, nowy 4.0 jak widac jest znacznie lepszy ,mniejszy, szybszy. Jeszcze 3mc kupon dziala :) Czekac mozna do u... smierci, wiadomo ale na razie nie potrzeba mi tego programu. SPB odpwoiedzial na moje pytanie "czy planowane sa znaczace upgrade SPB backup?" ze nie udzielaja takich informacji ale w najblizszym czasie nic sie nie wydarzy dala mi pani znac. Wiec kupujcie to co jest :)

*

Offline cezzar1

• 36
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 06, 2008, 10:45:43 »
No i sie wkurzyłem :mad:, mój kupon ma ważność, a raczej miał, do maja zeszłego roku! Looxa zakupiłem we wrześniu 2007 więc już wtedy kupon był nieważny. Chyba dostalem jakiś leżak magazynowy  :-|
cezzar
FS Loox N560

*

Offline antonib

• 423
« Odpowiedź #7 dnia: Luty 06, 2008, 12:38:44 »
No i sie wkurzyłem :mad:, mój kupon ma ważność, a raczej miał, do maja zeszłego roku! Looxa zakupiłem we wrześniu 2007 więc już wtedy kupon był nieważny. Chyba dostalem jakiś leżak magazynowy  :-|
Sprobuj napisac do FS, dolacz xero faktury zakupu i xero kuponu - oni czasami maja milosierdzie... i moze dostaniesz nowy kupon.
Jezeli nie, to na stronie SPB mozna sciagnac demowki...a dalej to sobie chyba poradzisz...
Pozdrawiam

*

Offline szahid

• 36
  • Sprzęt: Fujitsu Siemens Loox n500/520/560 sieries
« Odpowiedź #8 dnia: Luty 06, 2008, 18:41:39 »
(...)na stronie SPB mozna sciagnac demowki...a dalej to sobie chyba poradzisz...
Pozdrawiam
a jak ma sobie poradzic po sciagnieciu demo wersji?...mam nadzieje ze nie jest to na co wyglada...

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #9 dnia: Luty 06, 2008, 19:02:50 »
Niestety wygląda to na to co myślisz czyli nie do końca legalnie.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline antonib

• 423
« Odpowiedź #10 dnia: Luty 07, 2008, 00:46:54 »
(...)na stronie SPB mozna sciagnac demowki...a dalej to sobie chyba poradzisz...
Pozdrawiam
a jak ma sobie poradzic po sciagnieciu demo wersji?...mam nadzieje ze nie jest to na co wyglada...
Np.  tak - program dziala, wiec mozna wykonac kopie...