Etui Piel Frama do L720

• 9 Odpowiedzi
  • 1432 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Etui Piel Frama do L720
« dnia: Maj 02, 2005, 12:28:16 »
Mam pytanie: czy ktoś ma i może podzielić się wrażeniami. Z dostępnych na rynku wydaje się być najlepsze, ale ... zawsze jest jakieś "ale". CO mnie najbardziej intersuje:
- czy trzeba wyciągać żeby wstawić do "kołyski"
- jakość "zamknięć", klipsa itp

*

Offline biblo

• 3314
  • Forum powinno być jak Media-Markt...
  • Sprzęt: Lumia 925, 730 Dual Sim, iPad mini Retina LTE
Etui Piel Frama do L720
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 02, 2005, 13:09:26 »
Cytat: MirChud

Tak, trzeba. I to nie jest cecha etui Pielframy, tylko wszystkie futerały tak mają. Możesz tylko podpiąć kabelek bez wyciągania PDA z futerału.

Pozdrawiam,
biblo

Etui Piel Frama do L720
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 02, 2005, 13:19:53 »
Dzięki, tak myslłąem ale ..; kto pyta nie błądzi. Akurat w Loox'ie to nie za wielki problem. Czy rzeczywiście jakość Piel Framy jest lepsza niz np "krusella"?

*

Offline biblo

• 3314
  • Forum powinno być jak Media-Markt...
  • Sprzęt: Lumia 925, 730 Dual Sim, iPad mini Retina LTE
Etui Piel Frama do L720
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 02, 2005, 13:24:37 »
Oj TAK! Oczywiście moim zdaniem :)
Oglądałem wiele różnych futerałów i w końcu do swojego LOOX-a 600 kupiłem właśnie Pielframe. Mięciutka skóra, futerał usztywniony, doskonale i równiutko uszyty. Korzystałem z niego ponad dwa lata i spisywał się wyśmienicie i nie było po nim widać upływu czasu.

Żonie kupiłem etui firmy Vaja i był to chyba mój najgorszy i najdroższy zakup "w temacie" PDA... :(
Pozdrawiam,
biblo

Etui Piel Frama do L720
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 02, 2005, 13:41:34 »
Qrcze! Wlazłem na stronę Piel Framy i już zupełnie zgłupiałem! Kilka (dla mnie, oczywiście) ciekawych rozwiązań. Coś w rozaju portfela, na karty, kasę itp oraz na looxa. Z moim praktycznie się nie rozstaję i miałbym wszystko w jednym "opakowaniu". Niestety na stonie niw szystko widać. Jest gdzieś w Polsce "normalny" sklep żeby toto dotknąć?

Vaja Ci współczuję ;-( Ja mam Krusella, ale właśnie ta jakość skórki. Twarda, skrzypi - taka trochę tandeta.

Etui Piel Frama do L720
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 02, 2005, 21:24:28 »
Cytat: biblo
Cytat: MirChud

Tak, trzeba. I to nie jest cecha etui Pielframy, tylko wszystkie futerały tak mają. Możesz tylko podpiąć kabelek bez wyciągania PDA z futerału.

Tak nie do końca:
http://www.bellagiodesigns.com/showcategory3.php/68
http://www.senacases.com/catalog/DELL-AXIM-X50-X50v-CASES-For-Extended-Battery-p-1-c-321.html

Nie mniej Pielframa jest rewelacyjna. Ja synchronizuję przez wifi więc problem z wyciąganiem nie istnieje.

Etui Piel Frama do L720
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 05, 2005, 16:42:22 »
Fajna ta PielFrama...
ja jestem właśnie na etapie wybierania etui. No i przyznam, że mam dylemat. PielFrama z pewnych względów odpada, ale będę się decydował pomiędzy Krusselem, Brando Book i Brando Aluminium Case. Na forum znalazłem pojedyńcze wypowiedzi na temat Krussela i metalowego pokrowca, ale na temat produktów Brando nie mogę się doszukać żadnych szczegółów. Czy ktoś może zrobić analizę porównawczą chociaż Krussela i Brando? Na temat: jakości skóry, jakości zszycia, trwałości, ergonomiczności użytkowania...
nie wiem czy ten wątek jest dobrym miejscem na to, ale pytam też o pokrowce, więc czemu nie...
pozdr

Etui Piel Frama do L720
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 12, 2005, 12:23:38 »
Mozna ja kupic w Polsce?

*

Offline [POOH]Team_Player

• 1564
Etui Piel Frama do L720
« Odpowiedź #8 dnia: Maj 12, 2005, 13:10:37 »
skoro juz o etui mowa, to ktore sa bardziej poreczne? book czy flip? tez chce sie w nie zaopatrzyc ale nie wiem jaki model :(
co powiecie o firmie PDair?

Etui Piel Frama do L720
« Odpowiedź #9 dnia: Maj 12, 2005, 14:40:27 »
etui PielFramy oferuje np firma mediaoffice z warszawy. ja sie zdecydowalem na krusella.. jutro powinien przyjść to coś napiszę..