dziendobry + windows dla loox 420

• 5 Odpowiedzi
  • 715 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Czerwiec 18, 2005, 17:53:46 »
Po pierwsze chciałem powiedzieć dzieńdobry, gdyż całkiem niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem loox 420:] Po drugie chciałem się zapytać czy normalnym postępowaniem jest nie dodawanie systemu operacyjnego do zestawu z palmtopem? Byłem dosyć niemile rozczarowany gdy to spostrzegłem, gdyż lubię się bawić systemem i wolałbym mieć coś w zanadrzu gdy trzeba będzie robić reinstall....

*

Offline oscar

• **
  • 218
  • Sprzęt: Nokia n95
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 18, 2005, 18:10:33 »
A po co Ci system? Przeciez przy hard resecie nawet system zawsze zostaje...
Wiec systemu sie nie dostaje - tylko Active Synca i ew. soft...

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 18, 2005, 18:20:50 »
A chociażby po to, że chciałbym wrócić do poprzedniej wersji systemu po ewentualnym nieudanym apdejcie tudzież bawić się w rozwój jakiegoś własnego durnego systemu, który na przykład nie wystartuje a z palma się korzysta na codzień... Czy po hard resecie sam się system przywraca, ten oryginalny i najpierwszy, hm? :P

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 18, 2005, 22:36:02 »
Po nieudanym update'cie prawdopodobnie palmtop bedzie sie nadawal tylko do wywalenia do kosza albo do naprawy serwisowej. Nie ma czegos takiego jak instalacyjna wersja systemu Pocket PC. Prosze stosowac sie do REGULAMINu forum! Czyli najpierw czytamy dzial dla poczatkujacych i FAQ a POTEM zadajemy pytania! Znajdziesz tam informacje co to jest twardy reset.

*

Offline ziele

• 5159
  • Sprzęt: Axim x51v, Samsung Galaxy S IV, PSP Slim
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 19, 2005, 02:34:40 »
Przyjdź na zlot pdaclub który bedzie prawdopodobnie w piątek to się doszkolisz :D
Are you shpongled?

« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 19, 2005, 10:46:01 »
Cytat: ziele
Przyjdź na zlot pdaclub który bedzie prawdopodobnie w piątek to się doszkolisz :D
Przyjdę bardzo chętnie, o ile nie okaże się, że mam jakiś egzamin;)

Do Jakuba Kańczugowskiego: wybacz, łączyłem się przez komórkę i zdążyłem przeglądnąć tylko tematy z faq i musiałem nie zauważyć akurat tego