Dokumentacja

• 5 Odpowiedzi
  • 1458 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Dokumentacja
« dnia: Luty 29, 2004, 01:54:52 »
Witam. Mówie od razu,ze jestem lamer jakich mało..no,ale jakos wpadl mi w rece loox 600.. no niewazne.. ale kurde niepodoba misie w nim pare rzeczy i chcialbym je zmienic..no i wlasnie szukam jakich dokumentacji do tego. Schematy mile widziane czy cos.. kurde ja tego nawet rozebrac do konca nie umiem :/  nigdzie nie moglem na necie znalezc niczego... wielka kupa.. tu na forum tez nie znalazlem zadnego tematu takiego.. a jest sobota i do serwisu FSC sie nie dodzwonie kurde... :( no i co ja biedny mam teraz zrobic ? ...a tu mi sie lutownica grzeje :D nie macie czegos u siebie ? ;> chetnie pozycze/lipie/zeskanuje/oddamswojasiostrewzamianza... ;) dokumentacje techniczna. ;) ...kurde co ja gadam! juz niedziela ! :O

pozdrawiam !

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Dokumentacja
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 29, 2004, 07:58:45 »
Trudno znalezc jakies dokumentacje techniczne / schematy dotyczace PDA. Sa najwyzej rozpiski gniazda szeregowego, ale nic poza tym. Nawet nie szukaj... bo marne sa szanse ze cos znajdziesz.

Dokumentacja
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 29, 2004, 10:03:35 »
TAk z ciekawości: co Ci się nie podoba i co chciałbyś zmienić (w szczególności lutownicą)?
Pozdrowienia!

Dokumentacja
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 29, 2004, 10:56:16 »
eh no kurde musi gdzies cos byc :worried: tylko,ze pewno jest to bardzo ukryte, ale ja to i tak dorwe ! >:) a co chcialbym zmienic ? no po pierwsze to nie podoba mi sie pasno przenoszenia na wyjsciu audio... :S ale nie wiem czy jest tam jakis wzmacniacz na tranzystorach czy sygnal wychodzi wprost z ukladu generujacego dzwiek. no,a wiecie... milo by bylo posluchac mp3 sensownej jakosci, a nie tylko na czestotliwosciach okolo 1 kHz :)) no i od tego chcialbym zaczac :) interesuje mnie tez modulik bluetooth w tym malenstwie, poza tym chce wiedziec jak to dokladnie dziala kurde ! ]:> i zrobie to kurde ! i zaden admin mnie nie zniecheci i nawet niech o tym nie mysli ;) jak bedzie trzeba to kupie transporter wodki i dwie beczki piwa, ubiore moja siostre w jakas ladna krotka spodniczke i bluzeczke z dekoltem i pojedziemy do serwisu FSC ]:> i wtedy zobaczymy czy gdzies sie jakas dokumentacja nie znajdze :))

*

Offline biblo

• 3314
  • Forum powinno być jak Media-Markt...
  • Sprzęt: Lumia 925, 730 Dual Sim, iPad mini Retina LTE
Dokumentacja
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 29, 2004, 13:38:41 »
Te, kurde, Ty to chyba, kurde, jakiś troll jesteś, kurde...

O kurde!
Pozdrawiam,
biblo

Dokumentacja
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 29, 2004, 14:06:25 »
"troll"? łot daz yt min ? :> insynuujesz iz moją urodą nie przycmiewam najwiekszych gwiazd ekranu ? :> ..ale siora i tak ladniejsza :P