1) Wlan chodzi u mnie ok, laptop ma lepszy zasieg ale hmm daje rade...
2) Ile uzywasz ze juz wiesz? WM jakis cudowny pod katem stabilnosci nie jest - dzis mi sie zawiesil ale moze to wina AMapy?
3) Musisz miec ucho rozdeptane przez słonia, w zyciu ci nie uwierze ze da sie czegokolwiek sluchac na takim sprzecie, płaski i kiepski dzwiek. Chyba ze sluchasz modlitw w radiu maryja albo tok fm to ok. Samo gadanie da sie
4) Raz testowalem - chyba nie jest dobry ten mikrofon, racja - nie uzywam.
5) to nie argument przeciw chyba
? A AM jest?
6) Tez nie uzywam ale jest tak zle? Wyglada jak mini outloook, AS to M$ wyrob a nie FS. U mnie dziala dosc dobrze.
7) Co to za argument? Ja mam pakiety po 5zl w orange, to jakis za/przeciw FS???
To sobie dogram opere albo netfronta i mam super - lepiej i szybciej niz u ciebie. N560 ma juz troche latek - czego chcesz od przegladarki z wm5... nokia co miala 2 lata temu za przegladarki?
Po to jest WM by mozna bylo dograc dowolny programik.
A ja daje zoom na 75% i mam na bank wygodniejszy internet od Ciebie... wielki argument - spalony jak kilka innych.
I kolejne bzdury, kazda zabawka - w tym ten dresofon bedzie zyl max 18mc, wyjda nowsze i lepsze. N560 jest jaki kazdy widzi, bateria to najwieksza bolaczka - no ale masz 3.5" VGA. Odpalisz film w VGA i divx tak by chodził płynnie, nie sadze hehe.
P.S
Nastepna rzecza jaka kupie bedzie cos ala HTC Tynt2 z VGA - za rok juz pewnie taki bedzie (tzn sa juz dzis ale wolne).
WM 6.0 pisali ze dziala szybciej - mowisz ze nie prawda? Wm 5.0 jakis tragiczny nie jest przeciez, symbian niby dziala tak szybko jak XP na core 2 duo 2GHz??? Nie sadze... tez widzialem marudzenia ale moze ten model nokia jest inny.
No i FS nie robilo chyba swoich LOOX - zamowili je u HTC - tak na forum pisali.
- symbian wiesza mi się wyłącznie, ale niestety często, na poleceniach głosowych, jakiego śmiecia natomiast bym nie wgrał, wszystko działa
- nie słucham radia w kuchni dla jakości dźwięku a dla informacji lub skrzeczącej muzyki, tu Nokia sprawdza się dużo lepiej jak FS
- śmiganie TT jest argumentem, bo pokazuje jak gówniany jest teoretycznie szybki procek w FS
- co do outlooka, to był argument dla kupna FS, potrzebowałem czegoś zamiast papierowego kalendarza, skoro mogę mieć coś, co synchronizuje mi się z kompem w pracy i dziala w telefonie, odpadł mi jeden z argumentów za posiadaniem FS
- co do Blackberry, owszem, kolejny powód za kupnem FS to byla poczta email poza pracą, ale nie w laptopie, kolejny, jaki odpadł...
- a co do reszty, nie przeczę przecież, że zaletą FS jest ekran, w dodatku VGA, zapewne jeszcze jakiś czas posłuży mi do oglądania filmów w samolotach, ale już niedługo zastąpi go zdecydowanie coś "praktyczniejszego" bo po półtora roku od zakupu to nawet z wyglądu trąci toto myszką, obok kumpeli posiadającej iphona to ja nawet nie śmiem go kłaść...
na poważnie, dla mnie to było narzędzie pracy a nie gadżet (poza oglądaniem filmów w samolocie), narzędzie bardzo ułomne i tyle...
kupowałem go z przeświadczeniem, że będzie służyło dość długo [3-4 lata], nie służyło, ten telefon także zamienię za rok, do tego czasu coś na kształt n95/8gb będzie już kosztowało "grosze"
trochę denerwuje mnie tylko to, że producenci, także Nokia, produkują kupę szajsu zamiast stworzyć coś porządnego od początku do końca...a technologię mają, tylko chęci lub wyobraźni brakuje...