Częściowa synchronizacja z Outlook XP/2003

• 0 Odpowiedzi
  • 608 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline fr0g

• 26
Częściowa synchronizacja z Outlook XP/2003
« dnia: Styczeń 16, 2008, 20:30:49 »
Witam, czytam i szukam inforamcji o problemach z synchronizacja PPC FS LOOX N560 z OUTLOOK 2003/XP i widzę że mało z tego co znalazłem dotyczy mojego problemu.

A mianowicie. Synchronizacja PC z PPC jest tylko częściowa tzn,

Kiedyś zauważyłem dziwna rzecz, że z 200 kontaktów na PC tylko 120 przekopiowało się na PPC, przepisałem brakujące kontakty na PC ręcznie (dodaj nowy kontakt) i się ładnie kopiowało
Ale dziwna rzecz dzieje się z kalendarzem. W nd 13 I 08r utworzyłem sobie spotkanie(na PPC) w kalendarzu na dzień 16 I 08 i później synchronizowałem to z PC w chacie. Wszystko ok zadziałało. Ale dziwna to rzecz ale po tej synchronizacji coś na kompie zmieniłem w tym spotkaniu i po tej zmianie na PPC zobaczyłem że spotkanie zniknęło.

Czy ktoś się z czymś takim spotkał.

Jeszcze inaczej, czasem tworzę spotkania na PC i nie chcą się przenieść na PPC.

Używam AS 4.5 PL oraz Outlook XP Prof(to odświeżona wersja 2003).

Nikt nie chce odp. dlatego napiszę odpowiedź sam. Nie jest ona może zbyt dobra ale co tam.

Zauważyłem dziwną zależność, jeżeli coś zostanie stworzone na kompie (kontakt, notka, spotaknie) za pomocą Kopiuj-Wklej to są kopiowane ustawienia takie jak czcionka znaki (specjalne niewidoczne na pierwszy rzut oka). I dlatego najlepiej przekopiować wszystko do word'a a później do outlooka. Przy włączonej opcji "pokarz wszystko".

Jeżeli ktoś ma inne rozwiązanie proszę o podzielenie się.

Proszę o pomoc.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 18, 2008, 23:26:15 wysłana przez fr0g »