co się w nim jeszcze popsuje... loox 600

• 4 Odpowiedzi
  • 769 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ziele

• 5159
  • Sprzęt: Axim x51v, Samsung Galaxy S IV, PSP Slim
« dnia: Marzec 08, 2005, 21:02:52 »
Siada ekran dotykowy... nie włącza podswietlania w ciemności... ma częste samokliknięcia joya w prawo jak poruszam nim w góre lub w dół... i żeby było tego mało to dzisiaj sam się włącza jak sie go lekko puknie lub lekko ściśnie w okolicach joya. Mam już tego dosyć... ja chce looxa 720 :( :( :( :( Mam nadzieje ze juz za niedługo tak bedzie. ehhhh
Are you shpongled?

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 08, 2005, 21:06:52 »
moze wystarczy poszukac jakiegos dobrego elektronika, ktory go rozkreci i skreci jak ty sie nie czujesz na silach - byc moze jesli kupiles uzywanego juz ktos w nim grzeba i zle skrecil - wystepuja jakies naprezenia itp - czasami taki prosty zabieg pomaga

*

Offline ziele

• 5159
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 08, 2005, 21:51:07 »
Ja jestem elektronikiem :D w piątek bede troche czasu to w nim pogrzebie... zresztą juz nie pierwszy raz. Przez tydzień nawet chodził na bateriach z nokii. Tak wogóle trace już cierpliwość do tego looxa. Jak myślicie ile jest taki loox warty? mam do niego wszystko oprócz kołyski... ale zato jest dodatkowy futerał krusel. Obudowa od dołu porysowana (ale który pda nie jest :D ) lcd z drobnymi ryskami i jednym defektem który pod folią brando wygląda jak milimetrowy bombelek (rysek nie widać). Poprzedni użytkownik nie potrafił mi powiedzieć skąd sie wziął. Zresztą prawie go nie widać przy włączonym lcd :D
Are you shpongled?

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 08, 2005, 23:22:41 »
Masz szczęście, że Twój Loox działa.
Mój po twardym restarcie przestał się odzywać.
Wyświetla się tylko blade logo Siemens.
Może wiesz coś o takiej usterce?

*

Offline ziele

• 5159
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 09, 2005, 00:56:51 »
pda jest na tyle zlożoną zabawką ze trudno powiedzieć co nawaliło. Mogła się uszkodzić pamięć albo rom... lub nie wiadomo co jeszcze.
Are you shpongled?