[Problem] Loox 420

• 3 Odpowiedzi
  • 626 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline faucolt

• 8
[Problem] Loox 420
« dnia: Czerwiec 16, 2007, 16:28:55 »
Witam. Posiadam od kilku miesięcy Loox'a 420. Niedawno dopusiłem do całkowitego rozładowania baterii i nie potrafię go już uruchomić. Przed rozławowaniem wszystko chodziło dobrze. Zdarzyło mi się kiedyś rozładować go do końca tak jak teraz, ale pomógł Hard Reset. Teraz nawet i on nie pomaga. Podpinam urządzenie do ładowarki sieciowej i nic się nie dzieje... Dioda ładowania nie zapala się. Domyślam się, że bateria mogła paść, ale nie jestem pewien i nie mam jak tego sprawdzić. Może jest ktoś, kto miał podobną sytuację i rozwiązał problem.  Proszę o szybką odpowiedź.

Pozdrawiam,
faucolt

*

Offline geez

• 37
  • Sprzęt: Loox n560 + touch hd + e71
Odp: [Problem] Loox 420
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 16, 2007, 18:42:41 »
a) wymień baterię
b) zanieś na serwis
V_1.53-PL PLK
R:1.13.25.24
P:52.62.25.34U

*

Offline faucolt

• 8
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 17, 2007, 00:44:22 »
a) gdzie ją dostanę? za ilę? i jaką masz pewność, że muszę akurat ją wymienić? co, jeżeli to nie wina baterii?
b) nie znam w Sosnowcu serwisu, który się zajmuje palmtopami, nie mam tego pda na gwarancji.

Nie chce wydawać 140zł~ na baterie, skoro nie mam pewności, że to jej wina. Dzieki za pomoc...

*

Offline CarreraGT

• 424
  • Porsche Carrera GT - perełka :) CarreraGT ->
    • Moja galeria
  • Sprzęt: W podpisie
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 17, 2007, 10:20:58 »
Moze załacz do ladowarki na cała noc. Ja miałem podobnie kiedys z Sonym Errcissonem K750i. Padł do zera, jak podłaczalem nic. Zostawilem na cala noc i rano byl zdrów.
iPhone 4, Mac Mini, iPad

Regulamin poczytaj - to nie tablica ogłoszeń - spokojnie czytalem ;-)