Automatyczne włączanie się n560 gdy jest w stacji dokującej

• 5 Odpowiedzi
  • 1804 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline 8000

• **
  • 100
  • Sprzęt: HTC HD2
« dnia: Sierpień 11, 2006, 19:22:07 »
Witam.
Pisałem wcześniej o tym w dziale ogólne, bo myślałęm, że to wina ActiveSync jednak nie, nawet gdy jest on wyłączony przez "ActiveSyncToggle" ppc załącza się sam. :huh:
Loox nie ładuje się gdy jest wyłączony (każdy ppc tak ma?) więc musi być on włączony, wygaszam go przez krótkie wciśniecie power bo po co ma 24/h dawać mi po oczach, jednak włączy się za około 5 minut, czasem wcześniej, ja go znowu OFF, a on - ON i tak w kółko. Myślałem że to wina jakiegoś programu, który zainstalowałem, jednak czysty system ma tą samą przypadłość.
Czy też tak macie? Nie przeszkadza Wam to? Chyba jest na to jakiś sposób?

Re: Automatyczne włączanie się n560 gdy jest w stacji dokują
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 12, 2006, 09:16:39 »
Cytat: "8000"
Witam.
Pisałem wcześniej o tym w dziale ogólne, bo myślałęm, że to wina ActiveSync jednak nie, nawet gdy jest on wyłączony przez "ActiveSyncToggle" ppc załącza się sam. :huh:
Loox nie ładuje się gdy jest wyłączony (każdy ppc tak ma?) więc musi być on włączony, wygaszam go przez krótkie wciśniecie power bo po co ma 24/h dawać mi po oczach, jednak włączy się za około 5 minut, czasem wcześniej, ja go znowu OFF, a on - ON i tak w kółko. Myślałem że to wina jakiegoś programu, który zainstalowałem, jednak czysty system ma tą samą przypadłość.
Czy też tak macie? Nie przeszkadza Wam to? Chyba jest na to jakiś sposób?

ma identyczna sytuacje ale wystarczy w activsync w polaczeniach wylaczyc usb I juz sie nie wlaczy. a jak chcesz synchronizowac to znow musisz wlaczyc usb

*

Offline juha

• **
  • 107
    • http://juha.ovh.org
  • Sprzęt: N560
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 12, 2006, 09:54:06 »
Pisales w innym dziale i tam Ci odpowiedzieli. Mialem identyczny problem, zrobilem tak jak Ci odpowiedzieli i u mnie problem ustapil

*

Offline 8000

• **
  • 100
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 12, 2006, 16:23:33 »
Cytat: "juha"
Pisales w innym dziale i tam Ci odpowiedzieli. Mialem identyczny problem, zrobilem tak jak Ci odpowiedzieli i u mnie problem ustapil

U mnie to nie zadziałało więc piszę tu bo jest to wina konkretnego modelu tak mi się wydaje.

*

Offline matis

• 267
  • Sprzęt: SPV M650 WM6 Vanilla  + microSD 2GB Kingston
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 17, 2006, 16:29:32 »
Chyba znalazłem rozwiązanie :)

ActiveSyncToggle wyłączyłem AS w PC-cie. W running programs na N560 wyłączyyłem AS i od tej pory się nie włączył :P

*

Offline 8000

• **
  • 100
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 20, 2006, 13:12:34 »
Cytat: "matis"
Chyba znalazłem rozwiązanie :)

ActiveSyncToggle wyłączyłem AS w PC-cie. W running programs na N560 wyłączyyłem AS i od tej pory się nie włączył :P

No tak, tylko to go zabija na dobre. Nie jest to rozwiązanie problemu bo za każdym razem trzeba to robić, ale dobre i to  :bored: