@marcinko
Nie porównuj orginalnej ładowarki sieciowej z domoróbką, która oscyluje wokół 2A. Wszyscy dobrze wiemy i pisano o tym na forum, że z 2A ładowarkami samochodowymi są problemy, że pocket się dość mocno grzeje,
a wiadomo że dla LiIon nie jest to zbyt dobre...
@Roni
nie dubluje tylko chcialem, żeby recenzja pojawiła się głównie w dziale zakupy, bo tam się ludziom przyda
@solex
Pokaż mi te setki recenzji

jakiś czas temu michobo wykopał test z pdagold, ale było to głównie porównanie z 720, z którym jak ktoś nie miał do czynienia to cięzko mu będzie wyrobić sobie zdanie na temat N560. Starałem się opisać wszystko szczegółwo. Ile można pisać o ekranie poza tym, że jest bajeczny, że wyglada na nim wszystko jak namalowane, że ma wysoką rozdzielczość... miałem mierzyć siłe nacisku pod jaką reaguje?
To samo dotyczy BT, co można o nim pisać, jest i spełnia swoje funkcje,a moja recenzja nie miała być recenzją BT. Co do procesora - fakt, jest inny niz w pozostałych modelach i faktycznie o tym nie wspomniałem. Ale podobnie nie wiem co można tutaj więcej napisać poza tym że ma SpeedStep'a i ma kilka trybów pracy.
Co do zmian w sofcie - nie jest to test porównawczy, to wogóle nie jest test tylko recenzja zwykłego końcowego użytkownika. Nie miałem okazji pracować z N520 i innymi, N560 jest moim pierwszym pocketem, dlatego skupiłem na na nim i na tym co w nim jest, a nie na tym co dodano w stosunku do N520.
Podsumowując, dzieki chociaz za ten plusik za chęci
Pozdr