Mój problem z pocketem wygląda następująco:
Po instalacji WM5 ze strony Fujitsu-Siemens pocket działał jeden dzień, zawiesił się (zapętlił) na tym swoim programie do blokowania klawiszy, wykonałem miękki rest - nie pomoglo. Wykonałem twardy reset i juz sie nie obudził, tzn wieszał na ekranie startowym (zaraz po "namiociku" wyświetlało sie logo Fujitsu Siemens - wtedy sie zatrzymywało)
Chciałem jeszcze raz wgrac WM i okazalo sie ze pocket podczas tej operacji wyświetla informacje "Usd 144's Loaders: HW(30 4A)" i chwile później wiesza sie na "Connecting EMP" (pasek postepu ani drgnie). Przewertowałem forum i chcialem postawic pocketa za pomoca flashowania z karty pamieci. Pasek postępu dochodzi do końca, zmienia kolor na zielony, wyswietla sie napis "Done" , robie twardy reset (przyciks przy baterii + czerwona słuchawka) i pocket zaczyna od poczatku sie flashowac. Próbowałem z wyciąganiem karty pamięci, niestety nic to nie daje ponieważ ciagle otzrymuje informacje ze poprzednie flashowanie sie nie udało i zeby jeszcze raz spróbować. Próbowałem wiec z różnymi ROMami, WM5 i WM6, niestety za kazdym razm to samo

Czekam na propozycje postawienia pocketa.
Gwarancje mam do 1 marca, wiec prosze o szybkie rady, zebym w razie czego mógł jeszcze z serwisem sie pokłócić i stracićtroche cierpliwości :-/
Pozdrawiam