Cześć,
Mam następujący problem z moim t830 który nie wiem jak rozwiązać mam nadzieje że ktoś będzie mi mógł pomóc. Otóż mam skonfigurowany dostęp do internetu na telefonie za pomocą gprs i domowej sieci bezprzewodowej. Teraz wybieram sobie aplikacje msn messanger łącze się siecią bezprzewodową porozmawiam sobie z kimś następnie się wylogowuję z msn poprzez menu sign-out jakoś aplikacja nie chce się zamykać albo ja nie rozumiem filozofii windows mobile ponieważ jak wejdę do aplikacji "running programs" to widzę tam pocket msn i msn messanger więc "ubijam te dwa procesy" także na liście nic nie ma więc jak rozumiem jestem pewien że żadne dodatkowe aplikacje w tle nie działają? Teraz wyłączam sieć bezprzewodową. Teoretycznie teraz nie działa sieć i nie działają żadne programy poza tymi które system potrzebuje. Po około 10-15 sekundach "coś" wybiera połączenie gprs jak dam "cancel" przy próbie tego połączenia to za kolejne 10-15 sekund jest kolejna próba. Jak wyłączę zupełnie telefon i włączę ponownie sytuacja wraca do normy. Możecie mi podpowiedzieć o co chodzi? Czy jest możliwość ustawienia gdzieś aby telefon nie wybierał sam połączenia? Boje się o koszty w sumie nie duże ale zawsze.
Z góry dziękuje za podpowiedz,
Pozdrawiam