0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ja np host usb zrobiłem z dongla i org kabla tzn kopiłem na giełdzie elektronicznej kostkę podobna do tej czarnej u góry tyle ze z obu stron ma gniazda usb i w jedno podłączam kabel do pocketa a z drugiej np pendrive nie jest to może zbyt poręczne rozwiązanie ale przynajmniej mam host, choć z drugiej strony często tego nie używam;p
Cytat: bobson4 w Październik 20, 2007, 18:55:17ja np host usb zrobiłem z dongla i org kabla tzn kopiłem na giełdzie elektronicznej kostkę podobna do tej czarnej u góry tyle ze z obu stron ma gniazda usb i w jedno podłączam kabel do pocketa a z drugiej np pendrive nie jest to może zbyt poręczne rozwiązanie ale przynajmniej mam host, choć z drugiej strony często tego nie używam;pCos takiego
No dobra panowie, a moze powiecie gdzie mozna kupic taki gotowy kabel badz tez przejsciowke. Nie kazdemu chce sie grzebac i robic samemu.
Cytat: Merauder w Październik 27, 2007, 14:01:31No dobra panowie, a moze powiecie gdzie mozna kupic taki gotowy kabel badz tez przejsciowke. Nie kazdemu chce sie grzebac i robic samemu. Poszukaj na aukcjach tych allegrowiczow;http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6831433http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7822470Cena - 8,60 zl.Dzieki tylko ten gosc sprzedaje przejsciowke zensko-zenska. Ja myslalem o takim czyms gdzie z jednej bylo by zenskie usb, a z drugiej meskie mini usb czyli klasyczny host usb nie koniecznie z kablem, moze byc w formie przejsciowki.Fotka w moim wczesniejszym poscie.
Cytat: simon.jg w Październik 21, 2007, 11:36:05Cytat: bobson4 w Październik 20, 2007, 18:55:17ja np host usb zrobiłem z dongla i org kabla tzn kopiłem na giełdzie elektronicznej kostkę podobna do tej czarnej u góry tyle ze z obu stron ma gniazda usb i w jedno podłączam kabel do pocketa a z drugiej np pendrive nie jest to może zbyt poręczne rozwiązanie ale przynajmniej mam host, choć z drugiej strony często tego nie używam;pCos takiego Kupilem i potwierdzam, ze... DZIALA
Cytat: simon.jg w Październik 25, 2007, 14:49:06Cytat: simon.jg w Październik 21, 2007, 11:36:05Cytat: bobson4 w Październik 20, 2007, 18:55:17ja np host usb zrobiłem z dongla i org kabla tzn kopiłem na giełdzie elektronicznej kostkę podobna do tej czarnej u góry tyle ze z obu stron ma gniazda usb i w jedno podłączam kabel do pocketa a z drugiej np pendrive nie jest to może zbyt poręczne rozwiązanie ale przynajmniej mam host, choć z drugiej strony często tego nie używam;pCos takiego Kupilem i potwierdzam, ze... DZIALA a gdzie można to dostać