t830 i outlook - nie ma na plycie?

• 10 Odpowiedzi
  • 2334 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kri z

• 25
t830 i outlook - nie ma na plycie?
« dnia: Wrzesień 30, 2007, 22:31:25 »
Witam po dluugim czasie. :)
Jako przyzwyczajony do lenistwa z a636 wrocilem do fs i juz 1 dnia pytanie - gdzie jest outlook???? nie daja go na plycie? Kurcze asus mnie chyba totalnie rozleniwil :( W 410 i 520 byl a tu niet? (no chyba musi byc?)

KriZ

Odp: t830 i outlook - nie ma na plycie?
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 30, 2007, 23:05:15 »
O ile wiem to do WM05 nie dają outlooka :(

*

Offline AMi

• 1763
  • Sprzęt: Nokia 7110
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 30, 2007, 23:13:19 »
E tam.
Ja dostałem.

*

Offline kri z

• 25
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 30, 2007, 23:36:18 »

Daja, daja (tzn placisz za to) w n520 i a636 byl. Sorry jak inaczej synchronizowac dane? P#$%^ works mimo, ze klamie ze ma sync z wm 5.0 to duBa... Musze gdzies zle szukac - outlook musi gdzies byc (ze pomine nazwe plyty Office 10 i zawartosc - ok 37 MB) BTW nie dziala mi w t830 przycisk z literka e i f - mial ktos cos takiego? Ech co mnie podkusilo... BTW2 co w koncu z kablem host USB, bo zagraniczne fora sie gotowaly.

Sorry za natlok pytan, ale zaczynam sobie pluc..., ze kolejny raz dalem sie zwiesc FS :(

KriZ
Napisane: Wrzesień 30, 2007, 23:34:49
E tam.
Ja dostałem.

w zestawie z t830? na osobnej plycie na jednej z AS?

KriZ

« Odpowiedź #4 dnia: Październik 01, 2007, 19:20:04 »
Co do hosta to prubowales cos podlaczyc przez 2stronnąwtyczke usb i org kabel ?

*

Offline kri z

• 25
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 01, 2007, 22:49:33 »
Panowie i Panie (w kolejnosci wystepowania)

Powaznie nikt z Was mimo 51 zerkniec na  temat nie potrafi (nie chce/ jest zbyt leniwy/nie ma czasu) odpowiedziec na pytanie czy na plycie dolaczonej do t830 jest %$^& outlook czy nie?? Moze nikt z Was nie uzywa AS i outlooka?? Moze jest jakis inny sensowny sposob na synchronizacje kontaktow i terminow z PC, podzielcie sie, prosze. Moze wiecie jak to wyglada w przypadku innych FS "z modulem GSM"?

KriZ

do 89 - nie nie podlaczalem jeszcze nic do hosta USB, ale zakladam, ze nie jest gorzej niz na n520 (dalo sie nawet czesciowo uruchomic BT) jak bedziesz sie bawil hostem pamietaj aby przelaczyc w t830 USB w funkcje host.

do moderatora - wybacz, ale takiego lenistwa na forum jeszcze nie widzialem, kurcze ostatnio jedynym dystrybutorem t830 jest vobis, zakladam ze 90% posiadaczy ma z tego kanalu (co nalezy dodatkowo wnosic po tekstach o marchevce) i cholera mnie bierze jak widze jedynie gdybania i ziewanie... jeszcze rok temu tak nie bylo :(

*

Offline oko_1

• 35
  • Sprzęt: LOOXT830
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 02, 2007, 13:38:44 »
Hey!
ja przeleciałem dokładnie całą płytę i Outlooka nie znalazłem.
Sprzęt kupiony w Vobisie. :smile:

*

Offline kri z

• 25
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 02, 2007, 19:09:40 »
Hey!

Tez vobis ;) Zastanawialem sie jak to moze byc i kiedy juz ochlonalem z $#$%^ odpowiedz wydaje mi sie calkowicie jasna. Jak wiadomo, z zalozenia Vista ma kalendarz i kontakty, sprzedaz bez outlooka wymusza vistowanie kompa lub kupienie outlooka za ok 500 zl :) Wq... jest to, ze YouTube w jakism france review widac wyraznie, ze na plytce z t830 jest naklejka od outlooka :). Zakladam wiec, ze jest wersja z i bez - wersja sprzed i po premierze visty :) Zagadka rozwiazana. Ech tem microsoft, jak zwykle dziwna polityka marketingowa.

Kri Z

*

Offline lahudra

• 36
  • Sprzęt: t830
« Odpowiedź #8 dnia: Październik 04, 2007, 12:15:49 »

Moze jest jakis inny sensowny sposob na synchronizacje kontaktow i terminow z PC, podzielcie sie, prosze. Moze wiecie jak to wyglada w przypadku innych FS "z modulem GSM"?

program NS Contacts:
http://www.nyxbull.net/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=12

« Odpowiedź #9 dnia: Październik 08, 2007, 18:05:48 »
to do kontaktow a do kalendarza?

*

Offline mapic

• **
  • 120
  • Sprzęt: Fujitsu Siemens T830
« Odpowiedź #10 dnia: Kwiecień 20, 2008, 21:02:33 »
Hey!

Tez vobis ;) Zastanawialem sie jak to moze byc i kiedy juz ochlonalem z $#$%^ odpowiedz wydaje mi sie calkowicie jasna. Jak wiadomo, z zalozenia Vista ma kalendarz i kontakty, sprzedaz bez outlooka wymusza vistowanie kompa lub kupienie outlooka za ok 500 zl :) Wq... jest to, ze YouTube w jakism france review widac wyraznie, ze na plytce z t830 jest naklejka od outlooka :). Zakladam wiec, ze jest wersja z i bez - wersja sprzed i po premierze visty :) Zagadka rozwiazana. Ech tem microsoft, jak zwykle dziwna polityka marketingowa.

Kri Z

naszło mnie dziś na synchronizacje. Outlooka nie mam viste mam za to. Ale i niby co z tej visty skoro synchronizator i tak prosi o outlooka...

Czy ma płycie z WM2003 jest też oddzielny outlook, który można tutaj zaistalowac?