Kopia ks. tel. via BT

• 2 Odpowiedzi
  • 1450 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Merauder

• **
  • 115
Kopia ks. tel. via BT
« dnia: Luty 23, 2008, 13:41:40 »
Jako, ze moj T830 zostal sprzedany, ale jeszcze go mam do jutra, chcialbym poslac kopie ks tel przez BT na inny telefon. Zrobilbym backup, bo do tego jest pare programow pod WM jednak nie wiem czy bede zostawal na platformie WM czy nie przesiade sie na Symbiana.

W zwiazku z powyzszym proszem i powiedziec czy jest jakakolwiek mozliwosc wyslania kontaktow via BT ale calych naraz, bo za cholere nie widze takiej opcji, a przesylanie przeszlo 100 kontaktow one by one moze mnie doprowadzic do szalu.
jakaś Motorola->C25->C35i->3210->S35i->S45i->T630->SXG75->FS T830->no właśnie, co tu wybrać?

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
Odp: Kopia ks. tel. via BT
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 23, 2008, 13:53:08 »
A dlaczego chcesz to robić na okrągło zamiast najprostszą drogą - zrób synchronizację z outlookiem :)
potrzebna zgoda

*

Offline Merauder

• **
  • 115
Odp: Kopia ks. tel. via BT
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 23, 2008, 17:55:38 »
A dlaczego chcesz to robić na okrągło zamiast najprostszą drogą - zrób synchronizację z outlookiem :)
Tutaj trzeba miec pelnego Outlooka, a nie Expressa, po za tym nie jestem pewien czy tel na Symbianie synchronizuja sie z Outlookiem.
A tak w ogole to chyba denerwujace, zeni e mozna zaznaczyc all kontaktow i wyslac via BT, tkaie funkcje ma wiekszosc zwyklych tel.
jakaś Motorola->C25->C35i->3210->S35i->S45i->T630->SXG75->FS T830->no właśnie, co tu wybrać?