Na wstepie dodam, ze prosze mnie nie bombardowac za byle glupoty, bowiem jestem zoltodziobem w swiecie pda itp. Przesiadlem sie ze zwyklego tel, a wiec jest to dla mnie maly szok.
Sprawa tyczy sie konkretnie FSC T830. Obecnie mam na nim wersje 1.09. Naczytalem sie na tym forum ,ze jest wersja 1.12. Na razie nie moge nic powiedziec na temat wersji 1.09, bo LOOXa mam od wczoraj. Prosze tylko sie wypowiedziec czy ostatnia wersja softu czyli 1.12 jest najlepsza tj jakie sa glowne poprawki itp. oczywiscie nie zawsze najnowsze znaczy najlepsze, awiec jesli nie 1.12 to jaka jest wedlug was najlepsza.
Chcialem sie dowiedziec tego od razu, bowiem zanim zaczne konfigurowac i ustawiac pod siebie LOOXa wolalbym miec juz finalna wersje systemu, zeby uniknac ciaglego backupowania itp. Mialem wczesniej Siemensa SXG75 i tam przeinstalowalem wiecej softow niz mialem w ogole telefonow od 8 lat. A nie bawi mnie ciagle grzebanie. Lubie pogrzebac, ale zeby cos usprawnic, a nie po to by w ogole chodzilo i to codziennie.
BTW: Sa jakies nieoficjalne wersje?