Dziwny sposób wybierania nr

• 5 Odpowiedzi
  • 1550 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline zyzzyx

• 15
    • Tani Internet
  • Sprzęt: Samsung Galaxy R
Dziwny sposób wybierania nr
« dnia: Grudzień 07, 2007, 11:59:22 »
Witam, mam dziwną przypadlosc podczas wybierania nr telefou. Wpisując numer komorkowy np 666223222 to trzy pierwsze cyfry pokazuje mi w nawiasie (662)23222. Wczesniej tego nie bylo, co moglo sie stac? I jak przywrocic poprzedni sposob wybierania?

Pozdrawiam

*

Offline Caravan

• 37
  • Sprzęt: Nokia E61, FS T830
Odp: Dziwny sposób wybierania nr
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 10, 2007, 21:28:57 »
Witam, mam dziwną przypadlosc podczas wybierania nr telefou. Wpisując numer komorkowy np 666223222 to trzy pierwsze cyfry pokazuje mi w nawiasie (662)23222. Wczesniej tego nie bylo, co moglo sie stac? I jak przywrocic poprzedni sposob wybierania?

Pozdrawiam

Sprawdź swoje ustawienia regionalne. Być może coś się zmieniło i będziesz musiał ponownie ustawić je na Polskę. U mnie to pomogło.

BTW, mój T830 czasami sam potrafi coś zmienić w swoich ustawieniach. Ostatnio zaskoczył mnie w nocy odznaczoną opcją włączania podświetlenia klawiatury po naciśnięciu guzika. Irytujące.... :S
Pozdrawiam
Caravan

*

Offline jeri

• *
  • 65
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 10, 2008, 21:44:06 »
A mnie się wydaje ,że nieświadomie podczas użytkowania przytrzymałeś "Fn".Bo ten klawisz jest skrótem do włączania/wyłączania podświetlenia klawiatury....  :E

*

Offline Caravan

• 37
  • Sprzęt: Nokia E61, FS T830
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 12, 2008, 21:23:03 »
A mnie się wydaje ,że nieświadomie podczas użytkowania przytrzymałeś "Fn".Bo ten klawisz jest skrótem do włączania/wyłączania podświetlenia klawiatury....  :E

Kilka dni później też doszedłem do takiego wniosku :mrgreen:
Pozdrawiam
Caravan

*

Offline rod_mar

• 49
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 27, 2008, 11:40:44 »
skoro juz temat dot. wybierania numeru to sie wtrące bo mam małą niewygode z tym zwiazaną
mam siec orange i w tradycyjnym tel. sprawdzalem sobie stan konta za pomocą
kombinacji *124*#[polacz]  , w FS taka opcja nie dziala,nie da sie polaczyc ;/
mozna cos z tym zrobic ?

*

Offline jurasa4

• 302
  • Sprzęt: TP2, HD2
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 28, 2008, 20:01:11 »
spróbuj z włączeniem kanałów informacyjnych ale to kiepsko jest zrobione.
Ustawienia>>Telefon>>CB>> włącz usługę nadawania możliwe że po włączeniu tego i wybraniu nr o którym pisałeś pojawi się stosowny komunikat.
Nie wiem tego na pewno poeksperymentuj i daj odpowiedź na forum jak sobie poradziłeś