Witam!
Jestem dosc swiezym uzytkownikiem Etena X650, ale od ponad miesiaca uzytkuje go bardzo intensywnie. Poki co jestem bardzo zadowolony, urzadzonko spelnia moje wymagania, nie bylo praktycznie zadnych problemow technicznych. Jedyne co zauwazylem, to dwa lub trzy razy po wlaczeniu pojawil sie bialy ekran, ale za kazdym razem ponowne wylaczenie i wlaczenie rozwiazalo problem, bez koniecznosci resetu. Urzadzonko ani razu mi sie nie zawiesilo, jedynym powodem soft resetu bywa zmniejszajaca sie pamiec, ale to chyba nie jest wylaczny problem Etena, tylko dotyczy to wszystkich PDA z WM.
Oczywiscie moglbym sie przyczepic, ze bateryjka pada bardzo szybko, odbiornik FM jest beznadziejny, podobnie jak wbudowany aparat foto, a odgrywana muzyka jest raczej przecietnej jakosci, tym niemiej wszystko dziala i mozna skorzystac lepiej lub gorzej z tych funkcji. W klasie cenowej do 1000 pln netto nie udalo mi sie znalezc niczego ciekawszego, a zachwalane HTC podobnie wyposazone sa sporo drozsze.
Dzialam na fabrycznym sofcie, nie wgrywalem nowszych wersji, ograniczylem sie tylko do usuniecia zbednych aplikacji i rezygnacji z wersji polskiej. Niezbyt rozumiem narzekania osob, ktore zarzucaja nadmiar opragramowania w Etenie... Faktycznie urzadzonko z calym bagazem softu moze zbyt szybko nie chodzi, ale od nadmiaru glowa nie boli, przeciez kazdy uzytkownik ma mozliwosc wyboru niezbednych sobie aplikacji etenowskich lub innych platnych albo freewarewych, jesli ma takie zyczenie.
Jesli mi sie cos zepsuje, to oczywiscie nie zapomne poinformowac, ale wolalbym jednak, zeby zabawaczeka nadal dzialala sprawnie i bezawaryjne. Czego tez zycze szanownym Kolegom!