xoen nie ludzilbym sie za bardzo ze go tu dojrzy, ciagle sa pytania o filmy mimo przyklejenia twojego posta
słowo mimo zamień na: ponieważ.
Powiem tak, będąc tu jakiś czas, podobnie, jak na parudziesięciu forach sytuacja jest podobna: nie ma możliwości stworzyć knowledge base, i ludzie tułają się po max 3 podstronach danego działu BEZ szukania, bo skoro nie ma nawyku kombinacji z słowami kluczowymi, nie pomoże NIC.
Przyklejone wątki są JEDYNYMI, których NIE odwiedzam, jakoś mi umykają, swoją drogą zdziwiłem się, gdy zobaczyłem ten post o tcpmp jako przyklejony, może czas moją paczkę dodać REGULARNIE do downloadu z opisem. hm?
konkluzja:
Jeśli serwis pdaclubu ma być tym, czym był parę lat temu, czas podjąć pewne kroki, niestety, prawdopodobnie niewykonalne:
trzeba by napisać OD NOWA całą obsługę pocketa dla hm sory "mas".
co mam na mysli:
wlazimy na stronę pdaclubu i są ewidentne działy w menu: pocket jako:
-odtwarzacz video
-pocket jako GPS maszynka
-pocket jako emulacja(meh,sry),
-pocket jako to czy tamto.
widoczne, dobrze rozpisane, itp.
Wyobraź sobie, że nie byłem w stanie przez pół roku uświadomić sobie, że jest download?
programy są rozpisane krótko, ale imho, są rozpisane świetnie.
ale trzeba tam trafić.
z racji tego, iż czas umyka i priorytety adminów i hm właścicieli tegoż site'a po prostu się zmieniają , brak czasu itp, zauważ co się dzieje(lub hm próbuje dziać)-forum staje się w chaotyczny sposob taką knowlege base, tylko w formie powyrywanych, absolutnie nieznajdowalnych fragmentów doskonale przydatnej wiedzy.
Bardzo się rozrasta środowisko, i myślę, że czas to zauważyć.
Hm, tyle zmęczonego bełkotu....
pozdrawiam.