gdybym tylko dorwal na moment taką maszynę, mógłbym się wypowiedzieć, czy coś się da zrobić, ile to ma pamięci? i dlaczego masz mało pamięci?
update po looknięciu na maszynę w opisie...
ekran to kwadrat i pocketgba DZIAŁA!?
to cudna wiadomość...
hm ramu 64 mega + 12 filestore..
czyli problem alokacji bloku pamięci? spróbuj dwóch rzeczy:
- softreset i od razu emulka,
- soft reset, trick z neverdorkmemory - edytor rejestru, opis tu:
http://discuss.treocentral.com/archive/index.php/t-111011.htmlefekt u mnie na wm03:
po czym przesuń suwak w memory prawie maksymalnie na lewo, nie do samego końca bo może być nieciekawie, i spróbuj teraz, poza tym:
3/4 progsów mozna przepchnąć ŻWCEM z program files na kartę, np, u mnie w RAMIE są tylko i wyłącznie same wtyczki z today, reszta wyleciała na kartę - efekt? jak się uprę na maszynie z 64 mega mogę uchechłać na potrzeby emulek prawie 50 mega... i to załatwia sprawę ZAWSZE.
pisz, jakbyś dalej próbował, jeśli zadziała to możnaby napisać manuala dla innych z tym i podobnymi modelami.
p.s. po zmianie w rejestrze softreset i dopiero suwak,
powodzenia.
co do potencjalnej prędkości na tej maszynie:
po ukręceniu 4xx mhz będziesz miał od 70 do 120% prędkości w zależności od tytułu(tak myślę) - bez dźwięku, można go włączyć i nie zamuli prędkości, ale jakość będzie taka sobie...
p.s.2... zawsze pozostaje morphgear, ale będzie wolniejszy.... no i nie da rady z 32 MB grami...przynajmniej u mnie nie daje rady:(//